Thursday 17 November 2011

Nokia E52: En Exceptionellt Telefon

Fler kommunikationsfunktioner

Men Nokia skulle inte vara där den är bara för samtalstider. Den berömda Nokia funktioner som har gjort sitt telefoner fast i toppen av marknaden kvarstår. Till att börja med Nokia Messaging gör inrätta e-post en vind. The E62 stöder Mail for Exchange och IBM Lotus Notes Traveler. Dessutom ger den nya e-användargränssnitt och intuitiva meddelandetjänster erfarenhet som får tillgång till dina e-postmeddelanden till ett nöje att göra.

Som telefonen och en kommunikationsenhet har E62 brusreducering vilket gör det enkelt att höras tydligt i andra änden, även om du ringer från en myllrande gata. Har även en Mobile VPN möjlighet att tillgång till företagets intranät och gör att du kan integrera denna handenhet med företags telefoni-system. Detta möjliggör ett enda numret som ringer integrera en röstbrevlåda och styrning av samtal som grundar sig på lägsta möjliga kostnad.

Multimediafunktioner, går med vad marknaden förväntar sig från mobiltelefoner, Nokias E52 sport multimedia funktioner som full ljud-och videouppspelning som stöder alla de populära digitalt format där ute. Du kan njuta av att visa bilder och GPS Nokia Maps på 2,4 QVGA LCD-skärm som har automatiskt stöd för liggande visning också. Det har en 3.2Mpix kamera med autofokus nu vanliga i mobiltelefoner i denna prisklass.

Men mer än en multimedia enhet är Nokia E52 riktigt en databas-messaging verktyg som stöder WCDMA-, EGPRS-HSDPA / HSUPA (3,5 G) samt WLAN. Av en dataexpert ledningsverktyg, stöder Bluetooth 2,0 EDR samt vanliga USB 2.0 High Speed ​​som möjliggör snabb dataöverföring din stationär eller bärbar dator liknande utrustning. I och med HSDPA på ett utlovat 10 MB per sekund, blir filöverföringar belysning snabbt och ett lätt fildelning erfarenhet.

Package, Bortsett från den standard som Nokia-produkt paket vi har kommit att förvänta, the Nokia E62 levereras med en standard 1 GB microSD. Du har också välja mellan två färger på försäljningsstället - guld aluminium eller metal gråa, antingen av vilka belyser lysande färger på sin 2,4 skärm. Enheten har även en kompass vid sidan Nokia Maps och en-GPS.

Om du funderar på att köpa Nokia E52, då Moby1 väl värt ett besök. De jämför telefon erbjudanden från en rad olika återförsäljare online. De jämför även mobilt bredband garanterar att du alltid är ansluten.

No comments:

Post a Comment