Thursday 15 September 2011

Nokia N97 Mini - Funktion för allt och alla!

Nokias N-serie utgör överlägsna utbud av telefoner som består av bokstavligt talat alla avancerade funktioner som man kunde förvänta sig och vill ha i en mobiltelefon. De har alla senaste tekniken som för närvarande finns på marknaden och dessutom betala full anslutning till utseende och skönhet på telefonen. Korrekt beklagade som familjen av multimedia smartphones. Alla stöd digitala medier tjänster såsom uppspelning av musik, video-capture, bildbehandling, mobila spel och Internettjänster. Vissa telefoner använder hög hastighet teknik som 3G och Wi-Fi. Den senaste medlemmen inom detta serien är Nokia N97 mini vilken som namnet antyder mini versionen av världens mest sålda Nokia N97 med skillnaden att vara den totala storleken och utformningen av höljet.

N97 mini fortsätter trenden med fantastiskt byggd enheter med snygg och även en lättare och tunnare kropp än sina motsvarigheter. Det finns massor av funktioner inbyggda i telefonen som även skulle hjälpa användaren när han är på språng. Den har en fin och elegant kropp med en vacker look och en glänsande design. Telefonen kommer i två färger för Cherry Black och granat vilket en användare kan plocka baserat på hans / hennes preferenser. Fronten är bred och ren utan belamra med knappar. Det finns 3 knappar vilket underlättar snabbare användning och navigering av telefonen, Menu, svara / skicka-knappen och samtal avsluta / CLEAR. Även en bild ut QWERTY tangentbord finns som hjälper i snabbskrivande av meddelanden och e-post. Det finns en kamera på baksidan och i fronten för ta bilder och videor i oklanderlig kvalitet. Handenheten har fysiska attribut av 113 millimeter x 52,5 mm X 14,2 mm (höjd x bredd x djup) och har en vikt på 138 gram, som verkar i överkant men det är inte mycket att sätta en belastning i fickan. Screen åtgärder 3.2 inches eller 360 x 640 pixlar och är en TFT resistiv pekskärm i naturen. 16 miljoner färger kan visas på detta väl upplysta skärmen. Proximity sensor för automatisk stänga, accelerometer sensor för automatiskt rotera och handskriftsigenkänning form detaljerna i att använda pekskärmen.

Det finns enorma utrymme för lagring av allt ditt innehåll behöver vare sig det är multimediafiler såsom musik, video och bilder eller dokument eller någon annan fil du kanske vill överföra. Internt minne på 8 GB kompletteras med ytterligare lagring minne på 16GB med ett microSD-kort. Detta minne har praktiskt taget obegränsat antal poster i telefonboken och nästan en månads detaljer samtal.

Underhållning är en aldrig sinande erfarenhet tacka N97 Mini. Man kan njuta av att interagera med familj och vänner över olika meddelandetjänster alternativ såsom SMS, MMS, E-post, Push Email, Instant Messaging. Musikuppspelning kan avnjutas genom den särskilda musikspelare och användaren kan även lyssna på Stereo FM-radio med RDS eller Visual Radio för kvaliteten sändning lyssna. Det finns vissa spel som kommer förinstallerade till mest populära är DJ klubbturné och fler kan laddas ned. Videouppspelning går också på denna gadget så att du kan titta på dina favoritfilmer och videoklipp på det också. Om du tillbringar mycket tid på internet så skulle du älskar att använda N97 Mini. Det möjliggör stöd för visning mobiltelefon baserade webbplatser, hemsidor och även kontrollera dina RSS-flöden artighet anslutningar som görs med hjälp av GPRS/HSCSD/EDGE/3G/Wi-Fi/Bluetooth och USB.

Imaging är ett nöje på sin 5 megapixel kamera (2592 × 1944 pixels) med Carl Zeiss-optik autofokus, dubbel LED blixt och video ljus. Alla dessa hjälper att förbättra kvaliteten på den bild som ska tas oavsett om det under dagen eller på kvällen. Geotaggning som en funktion kan du lägga ner den plats där bilden således erövrat vilket kan vara användbart om du påminner den förlorade stunder.

No comments:

Post a Comment