Monday 9 July 2012

Blommig, orientalisk, Woody, fräsch och Fougere

Kvinnors parfym kan ha olika dofter för olika kroppens kemi. Blommig, orientalisk, träig, frisk och är fougere de vanligaste typerna av kvinnor parfym dofter. Att känna doften som används i parfym kommer att ge dig en fördel i att plocka din favorit designer parfym. Nedan är några av de grundläggande bitar av kunskap som blir till nytta för parfym köpare och bäraren.

Kvinnors parfym Grupper

Den grundläggande uppdelningen av kvinnors parfymer är den typ av doft som är den grundläggande ingrediensen. Det finns olika dofter som en parfym skapas från och som kommer att vara en tillgång eller nackdel för bäraren. Parfymer kan definieras som blommig, orientalisk, träig, fräsch och fougere. Dessa etiketter av parfym typer bestäms av vilken typ av doft som de skapar och de ingredienser de skapas från.

En grundläggande blommig kommer att doften av en blomma, en frisk doft vara en citrus eller naturlig lukt och en vedartad kommer att skapas med hjälp av skäller och oljor av olika träslag. Genom att förstå dessa enkla uppdelningar in dofterna en person kan välja typ av kvinnors parfym de vill ha och som smälter med sin kropp typ för att skapa en lockande doft.

Kvinnors parfym styrkor

Den mest grundläggande typen av kvinnors parfym styrka är en sann parfym. En person som bär äkta parfym kommer att ha en dyr liten flaska av de starkaste koncentrationen av doften. Parfym är koncentration av aromatiska oljor som är minst tjugo procent. Genom att använda verkliga parfym en person kommer att ha fullt essensen av doften ger en omisskännlig doft.

För den genomsnittliga personen på genomsnittlig dag en billigare, lägre koncentration av en parfym kommer att vara helt lämpligt. Eau de parfym, eau de toilette och eau de cologne kommer alla att minskas koncentrationer i storleksordningen notering. Dessa koncentrationer kan köpas i större kvantiteter för mindre pengar att göra dem överkomliga typer av kvinnors parfym styrkor. För den person som vill lära sig mer om kvinnors parfym tar dig tid att studera dessa olika grupper och styrkor kommer att vara mycket användbar.

För mer information om parfymer vänligen besök: perfumestowear

No comments:

Post a Comment