Sunday 27 November 2011

Sovrum Möbler - Inredning och Design Tips

I dagens hektiska värld, en massa människor glömma att hålla deras sovrum smakfullt utformade, men ändå funktionella på samma gång. Ditt sovrum bör vara en representation av din personlighet, och vad bättre sätt att uttrycka dig sedan genom möblerna? Beroende på vad bitar du väljer för ditt sovrum, kan du omedelbart vända det till en snygg och praktisk utrymme.

Det första steget till ett målmedvetet sovrum spenderar dina pengar där det räknas. Använd inte spränga din budget på ett trendigt bit hem inredning - prova att investera i solid trä säng, en högkvalitativ minne skum madrass eller hög tråd ark räkna. Ett lyxigt, välgjord säng kommer att pågå en livstid, och du kommer att få en bra natts sömn i processen. Så spara upp din budget en high-end sovutrymme, och spenderar mindre på trendiga poster som är avsedda att gå ur stil.

Om du delar ditt sovrum med en betydande andra, se till att ni båda är överens om färger och mönster du ingjuta in i ditt sovrum. Rummet bör vara en balans av både dina stilar samman i harmoni. Dessutom bör du se till att dina objekt har delats upp i rummet. For example, with your dresser, should en halv be dedicated to you, and the other halv for your partner. Du vill inte spendera alla dina tid att leta efter dina kläder när de är blandade upp med en annans.

Har du en vacker utsikt från ett av fönstren i ditt sovrum? Face sängen i sin riktning - det anses Lycka till, och du kan vakna upp till en trevlig syn i morse. Om du saknar en trevlig utsikt, ansikte sängen mot ett kollage av bilder som gör dig lycklig. Det kan vara bilder av din anhöriga, vänner, husdjur, eller bilder från en härlig semester. Om du vaknar optimistisk i ditt rum, kommer du säkert att ha en positiv dag.

Ta på en DIY projekt och konstruera egna sänggavel. Allt du behövs är en bit plywood i form av ditt val, och sedan häfta dämpning och alla tyger till det. Try experiments with different headboard shapes, and consider choosing en fabric that's rich and soft, like microfiber, suede, velvet, or satin. Om du vill läsa i sängen, måste du välja extra bekväma stoppning för din sänggavel så det ska bli avkopplande att ligga mot.

När det gäller sovrumsmöbler inredning har du oändliga möjligheter. Börja med en unik lampa, likt en båge lampa att hänger över mitt sängen. Du kan också överväga en ljuskrona för en elegant utseende i ditt sovrum. Om ditt rum ligger på den minsta sidan, för att på ett enkelt sätt öppnar den up är genom dekorativa speglar. Man kan ibland köpa speglar i satser, där du kan pjäs dem alla tillsammans att skapa en gigantisk spegel, eller bryta upp bitarna och sprida dem runt. Mirror set kan du visa upp din kreativiteten. Hitta ett attraktivt vas och fyll den med vad blomman i säsong - det ger en ström, ny titt på ditt sovrum.

No comments:

Post a Comment