Saturday 21 January 2012

Nokia 6700 Classic - reinkarnation i stil och prestanda

Härleda blickar från lossat som tidigare 6.300 senast Nokia 6700 Classic riktar sig till personer med en kundbas som köpt det ursprungliga 6300 på kontrakt och hade letat efter en uppgradering under ganska lång tid. Till att börja med var 6300 och fortfarande är en mycket anständig telefon; kanske något föråldrade nu men laddad med några av de bästa funktionerna i det gånger som inkluderade Class10 GPRS, Bluetooth, e-post och en webbläsare. För personer som har älskat och älskat The 6300, är ​​det bara möjligt att man kommer att gilla den nya 6700 Classic bättre. Det är en 3G-enhet som kan snabba HSDPA på en fantastisk 10Mbps och HSUPA @ 2Mbps och är mycket prisvärt att erbjuda god valuta för pengarna. Den kan bekvämt dubbelt upp som ett modem när den används med en bärbar dator. Telefonen har mycket smart ser ut och finns för närvarande tillgänglig i attraktiva och skarpa letar metallicfärger i Silver, matt och svart. At 116,5 gram, är det något tyngre än sin föregångare, den 6300.

Visningen av den här enheten är en 2,2 inches TFT-skärm med 240 x 320 pixlars upplösning och 16 miljoner färger. Precis som alla andra exklusiva mobil IT är även utrustad med en accelerometer sensor som underlättar UI automatisk rotering. Den här är en Class32 GPRS-enhet belastas med en Class32 EDGE, som gör det till ett av de bästa i sin klass. En av de bästa funktionerna att du får längs 6700 Classic är 5 mega pixel kamera placerad bekvämt på baksidan. Kameran har en autofokus funktionen lämnas tillsammans med en LED-blixt som kommer verklig händig samtidigt som bilder i svagt ljus. Medan geotaggning inte finns tillgänglig, kan man vara nöjd med att kunna ladda upp videoklipp direkt från telefonen till Ovi och Flickr.

Fastän Nokia 6700 Classic saknas Wi-Fi är det en GPS handenhet. Mottagaren kommer med A-GPS stöd och telefonen har inbyggda Nokia Maps-applikationen. Internet kan kommas åt med hjälp av den inbyggda WAP 2.0/xHTML, HTML webbläsare medan stereo FM-radio kan hålla dig roade när du inte verkligen använder det är quad-band GSM mottagning att kommunicera. Och med Bluetooth och USB du är öppen för en värld av snabb och bekväm datadelning mellan olika enheter. Några andra intressanta finesser som ingår i ensemblen are MP3/M4A/AAC/eAAC + / WMA spelar Röstkommando / ratten, Flash Lite 3, E-post och IM.

Nokia 6700 Classic kommer lastat med en internt minne på 170 MB samt en kortplats finns också, där samma kan utökas upp till 16 GB. Ett 1GB microSD-kort levereras tillsammans telefonen i ett standardpaket. Denna enhet drivs med en standard Li-Ion batteri (BL-6Q) som stöder musik spela upp till 20 timmar förutom en samtalstid på 4 timmar och en passningstid på 300 timmar i 3G-tjänst.

No comments:

Post a Comment