Friday 13 January 2012

Plocka förlovningsringar för Bröllop

Välja de bästa förlovningsringar för bröllop kan ofta vara ganska svårt för en människa att göra. When be någon om en livslång förmån, har token i ditt eget engagemang att vara perfekt. Du vill ringen att företräda hennes stil och personlighet. Så vad är hennes smak? Vad är modet? Vad betyder alla de olika styckningsdelar av sten?

Det hela är naturligtvis väldigt mycket en smaksak. Det är därför du bör titta på hennes bröllop smycken eller subtilt fråga henne vad saker hon gillar. Om du inte kan hitta en diskret sätt att göra något av dessa saker kan din bästa insats är att få en silver, vitt guld, eller platina ringen bandet. Silver tenderar att matcha med allt och det har också ett större glans än guld.

Vad gäller sten, är det sällsynt att man kunde gå fel med diamant. De matchar även med allt och mer glittrande. Vissa kvinnor ogillar diamanter - men de är få och långt mellan. Det kommer också aldrig misstas för någon annan sorts ring. Diamant ringar är nästan exklusivt till engagemang, så det blir ett tydligt budskap till alla som ser den. Diamanter är också tänkt som dyrt och glamorösa grund av deras sällsynthet. Oavsett vad du spenderar på det, har en diamant mer elegant konnotationer än andra stenar.

Former där saker kan bli svårare. En sak som du alltid bör avhålla sig från om inte din flickvän uttryckligen säger att hon gillar ringar med denna sten snitt är päronformade stenar. Många kvinnor förlöjliga dem eftersom de ser udda på en ring medan de är perfekta för örhängen och halsband. De är inte symmetrisk från framsidan till baksidan och de behöver inte hänga från allt, så är det bara ett udda form på ett finger.

Säkerheten stenar (sådana där den är svårt att gå fel) är cirklar, kvadrater och smaragd nedskärningar. Dessa former är väldigt enkla och klassiska. Kanske är för tråkigt för vissa kvinnor, men man måste tänka på ett äktenskap som varar hela decennier. These ringar kommer alltid att vara med stil. Emerald cut är där en del människor blir förvirrad. Det är den rektangulära formen, inte på torget. Den sträcker sig mer från knogen att böja och ser större eftersom den inte tar upp mer plats på fingret.

Ovala ringar sällan slitna, men de är bra alternativ till en päronformad ring. Den ovala finns precis vad det låter - det är lite mer avlång än den runda en. Markisen klippa är som en oval ringen, men det är spetsigare och tunnare med bara en bula i mitten.

Ni måste tänka på alla de aspekter av ringen. Bör det vara bara en enda sten (eller en solitär, som det heter)? Om du har stenar på sidan eller hela bandet? Bör de vara ruter eller färgat?

Vill du någonting ingraverade på insidan av ringen? Många par som ett hemligt meddelande eller löfte att skrivas där. Annan fråga är att matcha förlovningsring till hennes bröllop ring - och bör ditt bröllop hennes band match? Ibland har detta bör alla köpas tillsammans som en stor uppsättning. Andra gånger kan de vara konstruerade separat vid ett senare tillfälle.

No comments:

Post a Comment