Friday 6 July 2012

10 steg för att nå Internet framgång

Tjäna pengar på Internet är mycket mer utmanande idag än den var för några år sedan. Den mest effektiva metoden för att generera försäljning har alltid varit att utveckla en lång lista med kunder / abonnenter och sälja till listan. Gör det lönar sig att gå med din lista, kontakta dem ofta, ta hand om dem och erbjuda dem kvalitetsprodukter som uppfyller deras behov när det är lämpligt. Om du startade din Internet-företag för fem år sedan, byggde du förmodligen upp en lång lista över abonnenter ganska snabbt. Idag tar det betydligt längre tid att utarbeta en lista över alla storlekar.

Det finns ett antal skäl till detta. Nummer ett bland dem är konkurrens. Det finns över 2 miljarder webbsidor som finns nu och en stor andel av dem försöker sälja samma produkter som du säljer. Med så många säljare trängs på marknaden, är paj lite mindre för oss alla.

Jag hör många experter rekommenderar att man ska sälja produkten med den högsta provisionen. Jag håller inte med. Du bör sälja produkten som gör det bästa jobbet för dina prenumeranter, oberoende av kommissionen. Genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet, kommer dina prenumeranter vet att du bara rekommendera de bästa produkter och kommer att finnas kvar på din lista under en mycket lång tid. I allmänhet ju längre de stanna hos dig, desto mer kommer de att köpa. Om du upprepade gånger erbjuda dem dyra skit, kommer de att avsluta prenumerationen snabbt. Min inställning har alltid varit, jag tar hand om mina abonnenter och provisioner kommer att ta hand om sig själva.

Priset på varan du säljer är också en faktor. Om du säljer en tio-dollar objekt, kan du generera femtio försäljningen var tusende människor att se din produkt. Om du säljer en femhundra dollar objekt som du kan generera bara en eller två försäljningar per tusen sidvisningar. Detta är också något du bör överväga om du beslutar om vilka affiliate-produkter att sälja.

I alla företag, finns det ett fåtal personer som Excel för Super Star nivåer och gör miljontals dollar. Och på samma sätt, det finns vissa som kämpar i åratal och gör lite om några pengar alls. Resten av oss är någonstans i en medelväg mellan de två. Oavsett vilken bransch du är i, bör du försöka efterlikna superstjärnor. Försök att göra vad de gör. Jag säger inte att du omedelbart kan svinga upp till super stjärnstatus, men dina resultat kommer med största sannolikhet förbättras.

Några av egenskaperna hos Internet superstjärnor är följande:

1) De håller noggrann bokföring. De spåra alla resultat och göra mer av de saker som fungerar och eliminera saker som inte är det. Det är viktigt att veta vad du gör rätt.

2) De är inte rädda för att spendera pengar och återinvestera en del av sina vinster tillbaka till sin verksamhet. De har ingen reklam problem att köpa, domännamn, bra värd, programvara och information. Du måste spendera pengar för att göra det.

3) De är diversifierad och delta i mer än en nisch. Om ett tillfälle presenterar sig själv, de kan ändra snabbt växlar och utnyttja ytterligare ett område.

4) De betalar begåvade människor att ta hand om detaljerna på sina många webbplatser. De betalar andra att ta hand om de mer vardagliga dag till dag frågor. Detta frigör tid att arbeta med objekt som de anser vara viktigare, liksom att utveckla nya produkter.

5) De ligger i ständig kontakt med folket på sin lista. De fungerar som en betrodd rådgivare som inte skulle styra abonnenter fel. De pitch inte varje ny produkt som kommer ner gädda.

6) De vårdar sin lista, det är deras mest värdefulla tillgång. De arbetar dagligen på aktiviteter för att ständigt utöka den.

7) De utvecklar och säljer sina egna produkter. När det behövs kan de andra att sälja dem på en affiliate-basis.

8) De utnyttjar alla tänkbara metod tjäna pengar på Internet och deras webbplatser. De använder alla typer av reklam och alla andra tillgängliga källor.

9) De arbetar kontinuerligt med att bygga trafik till sina webbplatser. Utökar trafiken idag motsvarar en växande morgon.

10) De arbetar (eller har arbete) långa hårda timmar att få sina webbplatser och intäkter till dagens nivåer.

Genom att arbeta dagligen mot dessa mål har du också en möjlighet att växa din Internet-företag. För det mesta har de som åstadkommit den mest framgångsrika gjort det genom att arbeta hårdast. Så imitera superstjärnor och dag, människor nya i branschen kan försöka imitera dig.

Det finns dock en över-ridning tema bland alla Internet experter. Det bästa sättet att nå framgång på Internet är att utveckla din egen produkt. De flesta av Internet Gurus göra sina internet miljoner på detta sätt. Vid beslut om produkter att sälja, kopiera de metoder för dem som är mest framgångsrika. Utveckla din egen produkt. På så sätt är det ingen som säljer det men du och dina affiliates, så du kan styra graden av konkurrens. Du gör 100% av vinsten på din försäljning tillsammans med en fin procent på ett koncernbolag försäljning. Och kan du avgöra din egen försäljningspriset. Allt som allt är det ett mycket starkt erbjudande för att utveckla din egen produkt.

Vill du ha din egen produkt?; Skapa din egen eBok i 3 enkla steg!; Milliondollararticle / ezebook.html /?ez

Gratis e-böcker! GRATIS nedladdningar; tjäna pengar! Bygg din lista! Följande ingår utan kostnad: ; Milliondollararticle /?LB2Article

No comments:

Post a Comment