Saturday 14 July 2012

Eid-ul-Fitr Presenttips

Eid-ul-Fitr är den största, mest hyllade och mycket efterlängtade islamiska festival. Det är ett tillfälle att hänge kära med kärlek och genom att skicka härliga gåvor. Enligt traditionen är utbyta gåvor på den heliga festivalen Eid ett underbart sätt att uttrycka lyckönskningar och stärka banden av kärlek man delar med kära. Det är dock en svår uppgift att välja en lämplig gåva som är meningsfull för mottagaren och återspeglar andan av islam. Som ges här är några intressanta Eid-ul-Fitr gåva idéer som kan hjälpa dig att göra ditt val efter den perfekta Eid present till kära.

Religiösa Böcker & CD-skivor

Sända religiösa böcker och CD-skivor är ett bra sätt att vårda den anda av Eid-ul-Fitr. Gör ditt val av böcker eller CD-skivor beroende på ålder och intresse hos mottagaren. Dessa dagar hittar du många klarsynt och intressanta böcker om islam på bokhandlar eller på nätet Eid shopping sajter.

Godis för Eid

Lägg harmoni i relationer som du delar med kära genom att skicka dem en vackert inslagen låda av läckra Eid godis. Mest uppskattade sötsaker av tillfället är Karanchi halwa, Kina Burki, Patisa, Kesar Burfi etc. Du kan också glädja särskilda rabatter genom att skicka dem hemlagad punjeeri, sewain eller något annat som är din specialitet.

Apparels

Eid-ul-Fitr är en av de mest efterlängtade islamiska festivaler och därmed kräver att hänge sig åt kära med designade kläder. En bra idé Gifting i kategorin skulle vara Chikan kurtas och sherwanis för män och kostymer, sarees, lehengas eller shararas för speciella damer.

Id Speciella gåvor

Speciella gåvor som dekorativa och artefakter göra en utmärkt idé för företagens Eid Gifting eller när du vill imponera på den kräsna sådana. Exotiska ittars, arabiska parfymer, rehals och mattor bön är andra lockande presentidéer i denna genre.

Gåvor till barn

Det är verkligen en utmanande uppgift att välja en Eid present för barn som är både intressant och meningsfullt på samma gång. Några populära Eid presenter för barn omfattar videospel, färgning och böcker aktivitet, stoppade leksaker och kläder. Du kan också få dem närmare till islam av Gifting religiösa serier och cd-skivor för barn.

Elektroniska prylar

En förtjusande sätt att skämma bort speciella sådana är att gåvan dem trendiga och snygga elektroniska prylar. Du kan välja att skicka bärbara datorer, mobiltelefoner, digitalkameror, MP3-spelare eller iPods beroende på din budget och mottagare krav.

Dry Frukt & Choklad

Sending vackert inslagna lådor med torkad frukt och exotiska choklad är ett annat vackert sätt att uttrycka lyckönskningar till kära på Eid. Och hur du unnar dig om dem med ett ID godsaker gåva korg bestående av godis, torkade frukter, choklad och mycket mer!

Gift of Time

I dessa bråda tider, kan de vackraste presentera gåva till kära är en gåva av tid. Ta dina vänner och familjemedlemmar ut för en stor måltid på en restaurang eller njuta av en verksamhet tillsammans. Du kan gå för picknick på Eid helgen, spela ett spel eller titta på en film tillsammans. Om du bor i en annan stad eller land, planera ett besök hem och göra denna Eid minnesvärd.

No comments:

Post a Comment