Sunday 8 July 2012

Nokia mobiltelefon: För en rik erfarenhet

Nokia Sverige - den största tillverkaren av mobiltelefoner på den här planeten - fortsätter att vara ledande inom den mobila industrin. Förutom att ha alla de senaste funktionerna för att hålla kontakten med världen, Nokia mobiltelefoner ger dig ett enkelt sätt att ha roligt. Med sin spännande funktioner som nya 3G-tjänster, såsom strömmande multimedia ljud, video innehåll och blogga, nu konsumenterna kan ladda ner den senaste verksamheten nyheter samt sport höjdpunkterna i sina favorit lag.

Nu Nokias senaste mobiltelefoner som vinner fotfäste på den mobila industrin är Nokia N-serien telefon. N-serien kanalen är hyllad för sin lysande mängd funktioner som kommer att förlänga ditt användbarhet mobiltelefon till nästa nivå. Mobiltelefoner som N90, N93, N80 och sätta ribban med imponerande hi-Fi-funktionen set. Med N76 är Nokias syftar till att komma in i tunn marknad, en som har varit länge dominerats av RAZR. Utropat som en musik smart-phone, kombinerar N76 operativsystemet Symbian med stereohögtalare och en 2 megapixel kamera i en enhet som är faktiskt tunnare än RAZR.

Den andra modellen Nokia N92 som erbjuder enkel tillgång till direktsända TV-program utan att behöva sitta framför en TV. Använda en Nokia N92-enhet, kan man ställa in påminnelser för att se sin favorit tv-program, skapa egna tablåer och abonnera på paket TV-kanal. De utestående ny formfaktor är en mycket ergonomisk användarvänlig upplevelse. Användbarheten förbättras ytterligare genom den stora 2,8? antireflexbehandlad QVGA-skärm med 16 miljoner färger och dedikerade mediaknappar som levererar en rik upplevelse.

Dessutom Nokia 6233 - 3: e de senaste Nokia-telefonmodell till funktionen Series 40-version - ser till att 3G-tjänster och tillämpningar kan nås lätt och intuitivt. Stöd de senaste meddelanden, surfning, musik och video standarder, Nokia 6233 har en lysande 320 x 240 QVGA-skärm med en "Aktivt vänteläge" som ger omedelbar tillgång till de mest använda applikationerna. Dessutom andra modellen Nokia 3250 musik telefonen är snabbt tjäna ett rykte som en måste-ha sommar tillbehör - lagra upp till 750 låtar (1 GB) av hög kvalitet musik och sport en 2 megapixel kamera i en unik design. Denna eleganta 110-grams modellen erbjuder en 2 megapixel kamera, en stor QVGA skärm, en digital musikspelare, stereohögtalare och ett brett utbud av funktioner och applikationer som dra full nytta av WCDMA-tjänster. Drivs av de ledande smart-telefonens programvara S60 erbjuder Nokia 3250 en dynamisk mobil musikupplevelse.

Nokia mobiltelefoner är flytta fram gränserna som det är att lägga till fler och fler funktioner varje dag. Så, uppleva magin och utvidga ditt inflytande genom att använda Nokias nästa generations mobiltelefoner.

No comments:

Post a Comment