Friday 13 July 2012

HTC Touch: Teknik par excellence

HTC har lanserat en spetskompetens enhet i nivå med den nya HTC Touch, en anordning som gör att du Bamboozled och hypnotiserade med utseende och funktioner. HTC har uppfunnit en smart och sexig enhet med HTC Touch som har blivit ganska populärt med massorna. HTC Touch kan bli en tillfredsställelse av Apple iPhone, som ännu inte har anlänt i Storbritannien. Icke desto mindre har HTC Touch kommit till Woo användarnas fantasi och det har blivit framgångsrik i sin strävan också.

HTC Touch inte har en knappsats, utan det kommer med all pekskärm vilket är tillräckligt för att göra det Unique Selling Proposition i mobiltelefonen. När det gäller skärmen är berörda har HTC Touch en 2,8 inches LCD-pekskärm, som följer med 65.000 färger. Om du letar efter nycklar i denna enhet skulle du bara hitta tre nycklar i HTC Touch, som består av samtal, hänga upp och en D pad för navigering, om du inte vill använda fingrarna i vidrör enheten. Skärmen på enheten avger ett panorama över 65.000 färger i sin pekskärm. Operativsystemet av HTC Touch är Windows Mobile 6.0 och så detta smartphone kan fungera som din dator och gör en smidig verksamhet i mobiltelefonen.

Bortsett från Pekskärm, det finns andra likheter i Apple iPhone och HTC Touch också. Både Apple iPhone och HTC Touch kommer med ett integrerat Wi-Fi, som tillåter användaren att surfa på World Wide Web genom den. Även de båda kommit utan ett UMTS (3G) eller HSDPA. Och naturligtvis pekskärm är det mest framträdande av alla andra likheter av Apple iPhone. Den "TouchFLO" teknik i HTC Touch kan användaren dra sitt tummar och driva enheten, som ser ganska elegant i denna mobiltelefon. Vi älskar exteriörer i denna enhet för de är så tilltalande för sinnet i vanlig mobiltelefon användaren. Det ser ganska elegant och stilren på samma gång. Även HTC hävdar att användarna inte behöver använda en penna med den här enheten som QWERTY-tangentbordet i mobiltelefonen kan enkelt manövreras med finger naglarna i mobiltelefonen. Men, är rekommendationen att ha en penna, eftersom det blir svårt att skriva med fingrarna som ikonerna är petite och användning av post skulle inte låta skriva med lätthet.

Talar om andra funktioner i HTC Touch är det en Tri-Band GSM-nät som kommer med en utmärkt anslutning möjliggörs av dess GPRS, EDGE, Bluetooth och integrerat Wi-Fi. Upptäck de bästa webb webbupplevelse genom HTC Touch som gör det möjligt för användare att surfa på Internet på ett extremt högt tempo. Användningen kan också kontrollera allt detta e-post via mobiltelefonen. Ta kontoret Arbeta tillsammans med dig, tack vare sin integrerade dokumentvisare som du kan öppna alla dina dokument i Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint), även det. Så fungerar den här enheten som den perfekta verksamheten mobiltelefon och kan följa med dig till alla dina affärsresor. Det finns inget krångel att bära din laptop skrymmande tillsammans med dig, tack vare HTC Touch

Den andra framträdande dragen i HTC Touch omfatta en 2 megapixel kamera, att klick alla dina favoriter igenom det med en högupplöst bildkvalitet. Med en MP3-spelare som kan spela musik i en bästa ljudkvalitet, säkerställer HTC Touch att du aldrig berövade musiken i ditt val. Den expanderbara minnet av den här telefonen kan lagra något belopp av informationen i den. För detaljhandelsförpackningar av denna enhet kommer med 1 GB minneskort i den, vilket är tillräckligt för att lagra ett bra minne i den.

Upptäck glädjen i mobil telefoni genom HTC Touch, en enhet med en skillnad!

Om du vill veta om senaste HTC mobiltelefoner som HTC P3300, HTC MTeoR, HTC P3600, HTC P3350 besök vår online mobiltelefon butik.

No comments:

Post a Comment