Saturday 21 July 2012

N-serien Mystique - Nokia N95 och Nokia N81

På lång sikt att skapa en speciell nisch i meddelandet marknaden har Nokia, den välrenommerade mobil tillverkare presenterade några av de extra handenheter som har lämnat mycket stora konsekvenser för sinnen användarna. För att nämna några, har den revolutionerande N-series-telefoner som består av Nokia N73, Nokia N95, Nokia N81, N93 etc., skapade en stor sensation bland telefonen aficionados.

Genom att införliva några av de senaste funktionerna i serien, har Nokia övermannade nästan sina konkurrenter. En av dess dominerande dotterbolag Nokia N95, är en högpresterande multimedia telefon med överlägsen underhållning funktioner. En annan av dess syskon Nokia N95 innehåller fantastiska funktioner, bland annat inbyggd A-GPS, WLAN, HSDPA och en innovativ 2-vägs bild. 5-megapixelkameran med Carl Zeiss optik i Nokia N95 8GB (uppgraderade Nokia N95) gör fotograferandet en stor upplevelse. Nokia N95 har nu en lagringskapacitet på åtta gigabyte inbyggt minne. Det är dessutom kompletteras med en ljuskänslighet 2,8 QVGA skärm som lätt underlättar visning av videofilmer och kartor.

Tillgång till Internet är också väldigt lätt med Nokia N95, från hög hastighet surfa på Internet för att skicka och ta emot e-postmeddelanden som telefonen gör många faciliteter. Ingen tvekan telefonen ger utmärkt kommunikationstjänster, men när det kommer till multimedia är det inte mer den ljusstarkaste stjärnan i mobiltelefonen universum. Men människor är fortfarande tokig i sin enastående anropa funktioner och meddelandetjänster prestanda. Och dess uppgraderade versionen, är lite mer avancerad med 8 GB inbyggt minne och fin bildkvalitet.

På baksidan, dess bröder, Nokia N81 också har monopoliserat kommunikationsmarknaden som en otrolig smartphone som kombinerar musik och spel. Nokia N81 tillsammans med den uppgraderade nya versionen av 8 GB minne, innehåller dedikerade musik-och spelknappar, 3,5 mm hörlurskontakt och en rad anslutningsmöjligheter senaste funktioner som 3G och Wi-Fi. Det är kanske den mest funktionella telefon bland Nokias multimediatelefon lineupen. The Telefonen kombinerar musik samt spel i sin lilla kropp har snygg yta och tangenter som blinkar när aktiverad.

Förutom sin falska minnet för Nokia N81, ger en fin meny med 3D ikoner. Telefonen ger nedladdning av musik samt spel från Nokias Music Store och N-Gage-spel service. Nokia har ofta kämpat hårt för att ge bästa funktioner i sina mobiltelefoner. Från ibland har företaget varit redo att införa någon överlägsen multimedia-telefoner, som en följd av vilken den kompakta Nokia 5310 XpressMusic musikmobil och den fullt utrustade Nokia N81 multimediadator har avslöjat. Nokia har varit ganska framgångsrika i att erbjuda ett utbud av underhållning-aktiverade enheter för trendiga klassen som älskar att bära sina spel, favorit media och musik med dem vart de än reser.

Inte bara har de konstruerade vissa av de effektiva mobila multimedia-telefoner, Nokia har även infört Ovi, ingången till den nya Internet-tjänster, vilket inleder en stor revolution till hela konceptet av mobiltelefoni. Nokia N95 och Nokia N81 med sin förbättrade version är optimerade för underhållning. Alla dessa nyligen införda telefoner besitter utbyggbart minne, stora skärmar och dedikerade musik-och spelknappar för enkel tillgång till underhållning.

Nokia är också hoppfull om möjliga framgång av dess nyligen införda multimedia-centrerad telefoner, speciellt Nokia N95 och Nokia N81. Deras förväntningar kan vara starkt förnimmas i verserna i Erich Hugo, vice vd för Nokia som säger att vi tror att dessa fullfjädrad, väldesignade enheter kommer att bli mycket populär och kommer att bidra till Nokias Internet och musiktjänster till liv.

Om du vill veta mer om Nokias mobiltelefoner med bästa erbjudanden och senaste telefoner med presenter, besök vår online mobiltelefon butik.

No comments:

Post a Comment