Monday 2 July 2012

Blusar i alla stilar för alla kvinnor

Kvinnor älskar att bära blusar eftersom de är mycket feminin, rolig och flörtig. Oavsett om du går för en sexig överklagande eller mer av en professionell ton kan blusar bäras i nästan alla atmosfär. Du kommer att se fantastisk och girly i en blus så det är logiskt varför så många vackra damer älskar att bära en. Idrott en med ett par jeans för en avslappnad dag eller bära en blus med en smal kjol medan du är på jobbet. Oavsett vad du väljer att bära denna topp, kommer du att se fantastisk!

Den tvåspråkiga Belle Epoque Ruffle Top är ultra feminin och mycket romantiskt, vilket gör det till en perfekt dag natt toppen. Här förklädet stil toppen är gjord av lyxig silke och har en beundrande rufsa Till AMP upp kvinnlighet ännu mer. The störta halsen kommer verkligen stjäla showen när du går in genom dörren och kors och tvärs tillbaka verkligen kommer att göra folks huvuden tur. Du kommer att känna sig helt vacker i denna topp och oavsett hur du väljer att bära den eller om du bär det, kommer du se fantastiska.

Teorin Libbia Animera Ärmlös Top är super mjuk och härlig. This drapera löst sittande topp har en bedårande rufsa runt urringning så att kragen är mycket attraktiv. Du kan verkligen bära denna topp med något, till exempel en fantastisk kavaj för arbete och byxor byxor eller ett par shorts och sandaler för en varm sommarkväll fylld med snacks och cocktails. Detta är definitivt en spännande men enkel topp som har mycket att erbjuda en kvinna när det bärs.

De 7 For All Mankind Skräddarsydda Shirt är en rolig och lättsam typ av blus. Denna skjorta passar bäst när du kopplar ihop det med lite leggings och hålla det enkelt med några tillfälliga lägenheter. Att klä upp allt du behöver göra är att helt enkelt binder ett bälte runt midjan och kasta på några läckra klackar. Du hittar den här tröjan mycket lätt och bekväm eftersom den är gjord av 100% bomull och de svarta och vita pläd design verkligen ger skjortan en väldigt cool robust överklagande. När du är i behov av en mycket casual look, är detta det bästa skjortan att göra det i och verkligen ser bra ut!

Känner mig lite girlie? The Robbi och Nicki ruggig Silk Racerback Top är så elegant och strikt romantiskt. The volanger runt kragen och ärmarna röran i en elegant och påkostad slips på framsidan av toppen. Denna vackert utformad tröja är gjord av silke så det är mycket mjuk och känns otroligt när det bärs. När du behöver en blus verkligen att få dig att känna sig sexig och ultra feminin, måste du bära denna topp nästa gång du går ut.

Vince Cascade rufsar Top är en vacker silver satin blus gjorda av silke. Denna grimma-top har en v-ringad som utgör in volanger att papperstillverkarna Cascades ner framsidan av blusen. Den samlade tillbaka skapar verkligen en så stark känsla av individualitet och gör en kvinna känner sig så otroligt söt. Damer, när du behöver bära något lockande men mycket elegant detta är toppen att bära.

Blusar kan komma på så många olika stilar. Du kan hitta en som är perfekt för en avslappnad dag och en annan som är bra för en utekväll. Oavsett vad din stil kommer du att dra genom att bära en blus eftersom det kommer att bilda till din form och få dig att känna dig glamorös.

No comments:

Post a Comment