Tuesday 17 July 2012

Förlovningsringar - Shopping för den perfekta förlovningsringen

Förlovningsringar är dyrt att köpa och det är ingen överraskning att de flesta människor tar tid att verkligen överväga sina bästa alternativen när du köper förlovningsringar. Det är trots allt något som vi bara för avsikt att göra en gång. Detta kommer att bli något bäras under resten av kvinnans liv och det är viktigt att göra rätt val. Känn ingen press. Det finns dock några mycket enkla riktlinjer som gör hela upplevelsen lite lättare.

Först av allt, låt oss betrakta storleken på förlovningsringar. Innan varje köp görs, måste du meddela juvelerare vad ring storlek du behöver. Det finns några olika sätt att ta reda på. Först och främst är det en överraskning? Om så är fallet, försöka hitta en ring som din flickvän bär på ringfingret. Detta kan sedan antingen tas till en juvelerare, eller så kan du exakt mäta diametern på ringen och tittar upp storleken på ett diagram (se en av våra länkar i slutet av artikeln.) Ett annat sätt är att sätta ringen på fingret och markera positionen på fingret där ringen kommer till, med en linje. Du kan sedan använda en ring sizer att hitta rätt storlek. Det är möjligt att få tag på en liten återanvändbara Sizer skickade med posten. Vissa företag skickar ut dem via post för undersökningar.

Därefter ringen själv. Låt oss börja med att beskriva delar av förlovningsringar. Först av allt du har inställningen. Detta är den del där stenen (s) hålls. Detta kan göras med hjälp av klor eller pinnar, eller genom en kanal att stenarna eller ställa in, eller till och med en bezel eller spännhylsa, där kanterna är gned över mitt på stenen. Nästa vi har den del som går runt fingret. Dessa kallar vi en ring skaft. Förlovningsringar har också en distinkt form där detta går att fastställa. Vi kallar dessa axlar. Alla dessa delar kan skilja sig och tillsammans bildar stil förlovningsringar. Ringen innan några stenar sätts in i det är vad vi kallar ringen mount.

För att få rätt stil, tänk på vad stil smycken hon normalt bär. Skulle du vara bättre letar efter enkla förlovningsringar, eller är hon vill ha mer detaljerade modeller, som skulle styra dig mot intrikata förlovningsringar. Tänk också hur ringen kommer att åldras, när det gäller design. En modern look är fantastisk, men kan vara något som förenar i en klassisk design. Till exempel en modern patiens med fyra klor, med förträngning axlar. Enkel, modern men klassisk. Förlovningsringar av denna typ kommer att se tidlös. Om du vill lägga till mer i detalj, varför då inte titta på förlovningsringar med axlarna diamant set? Fokus ligger fortfarande på det centrala diamant, men med lite mer i detalj.

Det finns många förlovningsringar nu tillgängliga som lyfter inställningen något från fingret så att en vigselring för att passa perfekt spola vid sidan om. Detta bröllop ring passar gör livet så mycket enklare senare, och många vackra mönster på förlovningsringar finns för alla former av diamanter.

Är vissa typer av diamant billigare än andra? Ja, jag vet budgeten är mycket viktig och få rätt diamanten är avgörande när man överväger förlovningsringar. Jag skulle råda att köpa diamanter som är ett minimum av H / I färg och SI2 klarhet om du vill ha en vit diamant med några synliga märken. Den vitare stenen och bättre klarhet, desto mer pengar du betalar. Denna kostnad ökar också med diamant storlek. Generellt några fancy former är lite billigare än rundor, såsom princess cut diamanter. Om ditt hjärta ligger på vithet ringar platina engagemang, men de är för dyra, varför inte överväga 18ct vitguld som kommer att vara ungefär hälften av priset för själva ringen montera.

När du har en idé om vad du vill, dra nytta av den expertis som finns där ute. Jag har varit sortering diamanter för över ett decennium och älskar att ge råd om diamantsmycken. Se bara till att de råd är från en känd källa. Kontakta juvelerare och de kommer att kunna ge dig olika alternativ för din budget. Du kanske vill ha en större diamant som är något tonad i färg, eller du kanske vill ha en mindre sten som är mycket vitt och högt på klarhet skala. Allt är möjligt.

Det finns många riktlinjer för hur mycket att spendera på förlovningsringar, vissa människor råda en eller två månadslöner. Jag anser att detta är en mycket personlig fråga och det är ner till individen att bestämma vad de bästa har råd med. Det kommer alltid att finnas människor råd du spendera "mer!" Ställ dig själv en budget, men vara realistiska om vad som väntar för dessa pengar. Överväga att köpa online. Det kan vara en mycket personlig service och kommunikation via telefon / e-post för uppdateringar ökar bekvämligheten. De flesta återförsäljare online erbjuder en politik för återvändande för era försäkringar, i fall att.

När du ser, var inte rädd att fråga. Det är aldrig en skyldighet att köpa. Vare sig du letar efter förlovningsringar som en överraskning eller shopping tillsammans, njuta av upplevelsen och om du följer några av dessa råd, bör du hitta den perfekta förlovningsringen.

No comments:

Post a Comment