Tuesday 3 July 2012

Vara djärva samt vara säker med Roxy Ryggsäckar

Resor kan vara jobbigt. Du vet inte vad jag ska packa, måste du se till att ditt flyg är på tid, kan du inte hitta rätt resväska. Tja, att eliminera åtminstone en av dessa variabler med Roxy ryggsäckar. Roxy ryggsäckar är söta, roliga, snygga och användbara. Kända för sin eklektiska stil och unika mångsidighet, har Roxy länge varit en pålitlig varumärke för tonåringar och unga vuxna över hela världen.

The Roxy High Roller Rolling Duffel är unikt genom att det har en all-0ver tryckta pläd och blomsterarrangemang. Det är en stor rullande ryggsäck för dem som bara har för mycket grejer att bära på ryggen. Tillverkad av 100 procent polyester, har denna ryggsäck en applikation logotyp hjärta som bara skriker coolhet. Med inredning organisation som gör att du kan kategoriserar dina tillhörigheter och skola redskap, har denna väska också en yttre ficka med dragkedja. Denna ryggsäck är med i en stor kryddig orange färg.

För dig cool kids där ute, kolla in Roxy barnen över och ut. Tillverkad av 100 procent polyester, ger detta väska dig att ta den awesome Roxy varumärke med dig överallt. Det är en hip rullande duffle väska med färgglada allover Roxy Screentryck på sin huvuddel. Med ett stort huvudfack med dragkedja öppning för att hålla dina objekt säker, den här väskan inte bara erbjuder fantastiska stil, men också ger dig en robust och pålitlig tillbehör. Den har en infällbart handtag och sida handtag för alla vilken väg du väljer att bära väskan. Denna väska har hög kvalitet uretan hjul som kommer att bestå under mycket lång tid.

Rulla med i stil med denna stora roller ryggsäck. The Roxy Kids, Scooter har screentryck och broderi konstverk som hjälper denna väska sticker ut från resten av dina skolkamrater. Det är lätt och tålig med en justerbar axelrem för när du är på språng. En utdragbar handtag hjälper dig manövrera denna väska med lätthet genom korridorer och på bussen. Du kan även ta denna väska med dig på ett flygplan - så mångsidig! Med ett blixtlås ficka som garanterar dina objekt vistelse trygg och säker. Denna ryggsäck har också söt dubbla fickor tryckknappar för ännu mer förvaring.

The Roxy Rail Pass Roller bagage är ett stort värde för matchning bagage. Det innehåller en bedriva väska, en ryggsäck och medelstora wheelie väska. Den är tillverkad av 100% polyester för hållbarhet och har hjul och ett infällbart handtag. Ett hjärta logo brodyr kompletterar paketet. Det är gulligt, det är mångsidig och den kan bli din. Inte bara är Roxy en snygg kedja det inte heller kommer att bryta din bank.

Ta Roxy på väg med dig med Roxy Rocker Small Rolling Bag. Med ett stort huvudfack med dragkedja öppning, kommer dina objekt vistelse trygg i denna väska. Släpp din inre rockstjärna med denna väska som har en allover Roxy Screentryck på huvudenheten. En logotyp hjärta vinyl applikationer är med på framsidan av väskan. Denna väska har en ficka med dragkedja, mesh på dess övre fliken för förvaring av lösa toalettartiklar eller tvätt.

Det är bra för en snabb helg utanför staden. Denna väska har också en infällbart handtag och handtag. Så om du vill bära den, det är täckt. Är du mer av en rullande väska typ av person? Återigen, det är täckt. Med hög kvalitet hjul uretan, detta är väskan lätt att rulla runt. Tillverkad i 100 procent polyester.

No comments:

Post a Comment