Sunday 1 July 2012

Båt Skor är för kvinnor Too

Visst ser vi män bär båt skor hela tiden, men hur kvinnor? Borde inte kvinnor kunna njuta av ledig sleekness och super bekväm känsla av båt skor också? Visst ska de! Det finns så många roliga stilar att en kvinna kan välja mellan, beroende på hur casual och dressat hon vill att hennes utseende att vara och om hon föredrar neutrala färger den livliga sådana. När du vill träffa vattnet på din båt eller bara behöver en sko att gå runt i med ren bekvämlighet, det är ett bra par för en kvinna att välja på!

När vi tänker på en båt sko för kvinnor, kan vi inte alltid förknippar toppdesigners, men att missuppfattning kan snabbt klart när vi ser Cole Haan Air Gabi Boat Sko. These skimrande pärlor är gjorda med skinn på insidan och ut, från helfodrad skinnklädsel och strumpa liner till den vackra snörda exteriör. Men låt inte dessa skor lura dig, de är långt ifrån vad som möter ögat. Inte bara är dessa skor otroligt chic, men de är faktiskt bekväma tack vare Nike Air införas teknik som ger fotbädden ultimata stötdämpning.

The Minnetonka Thunderbird Suede Boat Shoe är färgglada mockasiner gjorda av mjukt läder och vacker pärlstav design på den övre. När många människor tror att bära en båt sko, dessa är de som kommer att tänka på eftersom de är så populära bland så många i världen. När du letar efter en mycket avslappnad och vardaglig sko som kommer att lysa upp din garderob, det är ett utmärkt alternativ att ha. De är mycket detaljerad som kan fånga ögat direkt när de ses av andra.

The Sperry Top Sider Aquamarine är definitivt inte din genomsnittliga båt sko. Dessa Mary Janes erbjuda en justerbar rem för perfekt passform och är tillverkade av vatten läder och vattenavvisande övre. Du kommer att kunna bo bekvämt när du har en avtagbar EVA innersula så att du kan justera din komfort nivå när det behövs. Orolig sladd eller halka medan dina resor? Du behöver inte oroa sig, oavsett vilket väder du är i! Dessa skor ger bra grepp med gummisulor och Wave Siping teknik kan du stanna på tårna med bra grepp.

The Sebago Gamla stan anses vara den klassiska stilen mockasin och så mycket mer. Dessa läderskor är behaglig för ögonen och perfekt för en dressier affär, när du helt enkelt känner sig inte som klackar men ändå vill hålla en professionell profil. Rawhide skosnören erbjuder ännu mer sofistikerade till detta eleganta skon så att du kan bära dem med ett par byxor tan byxa på båten eller över på kontoret.

The Rockport Cycle Motion Boat Shoe är super cool och övergripande otroligt snygg. Dessa skor kommer att hålla fötterna torra genom att låta dem andas med mesh och läder material och Ortholite funktionen hjälper till att hålla dina fötter inte bara bekväm utan också lukt resistenta också. Dessa skor är så cool, och mycket bekväma.

Båt skor för kvinnor är roliga, bekväma och super trendiga! Så få med i tiden och köpa ett par att bära bara om var du vill!

No comments:

Post a Comment