Thursday 12 July 2012

Diamond Örhänge Studs

Diamond örhänge dubbar är ett viktigt tillbehör till en kvinnas garderob. Skönheten ligger i enkelhet och förmåga att anpassa dem till andra viktiga bitar av smycken. De skiljer sig från örhänge droppar eller örhängen bågen så långt som de tycks sitta på örat utan synlig infästning. Diamond örhänge dubbar har en lång bit metall kallat post, som sätts in genom örat och säkrade bakom lob med hjälp av en liten metallbit, örhänget tillbaka. Dessa är ofta som örhänge fjärilar, på grund av deras form. De tenderar i allmänhet att gå vidare, med en kombination av spänning och en strecksats i inlägget att skapa en säker men ändå removable metoden för att örhänge. Screw ryggen finns också som ett alternativt sätt att fästa baksidan av reglarna diamant örhänge.

Det finns vissa råd när man köper diamant örhänge dubbar att minnas. Först av allt, de flesta guldsmeder har en politik som örhängen som inte returneras, så kolla först innan de köper dem. Anledningen till detta är ett av hygien, eftersom posten skär i vävnaden i örat.

Helt klart en av de mest stilfulla och enkla typer av örhängen diamant örhänge dubbar. De kompletterar nästan alla kläder och är ett perfekt tillbehör till den svarta cocktail klänning. Finns i många utföranden, allt från örhängen solitaire diamant dubbar, till tre örhänge sten diamant dubbar kan diamanter ordnas kring en central post, eller går längs örhänge. Se exemplen i diagrammet för att se.

När du köper din dubbar diamant örhänge, försöka matcha färgen på diamanter av befintliga smycken såsom din förlovningsring. Diamonds lägre (mer tonade) i färg kommer att minska chanserna för dem ser ut som en uppsättning. Försök att eventuellt matchar stilen på dem till din befintliga smycken. Om du har en fyra ring klo engagemang, kanske du vill ha en fyra klo design för ditt dubbar diamant örhänge. Detta gör en perfekt gåva från brudgummen till bruden på hennes bröllopsdag. Vad kan vara bättre än ett par örhängen att kvitta bröllopsklänning.

Många online återförsäljare kan erbjuda kompetens och konkurrenskraftiga priser för att producera den perfekta paketet. Se till att diamant vikt angett är per par, och inte bara för ett örhänge. Om det står 0.50cts totala diamant vikt, då vet du att förvänta 0.25cts i varje öra.

Om du är förvirrad om diamant färg, och vet inte vad jag ska sikta på, kom bara ihåg D är den bästa färgen på diamant och är den vitaste möjligt. Färgerna kör sedan ner, med färger lägre än K börjar visa ett synligt nyans av gult. Om du inte är ute efter det bästa men vill ha en fin vit färg och en renhetsgrad som gör stenar klart för ögat, så kanske välja SI2 klarhet eller bättre. Detta är bara råd och författaren uppskattar varje persons preferenser varierar. Till exempel, om du vill spendera £ 1.000 på ett par nitar diamant örhänge, kan du hitta ett trevligt par diamant Solitaire örhänge dubbar 0.70cts totalvikt, eller en lägre färg / klarhet par dubbar diamant örhänge, 1.00cts in diamant vikt. Det är bara personliga preferenser.

De flesta guldsmeder gladeligen citera dig att göra ett par diamant örhänge dubbar upp till din egen specifikation. Tänk på din budget och vad du föredrar. Vill du ha gult guld, vitt guld eller platina. Om du köper vitt och gult guld i kombination, med pinnar i gult guld och örhänge inställningen i vitt guld, kommer du inte riktigt se något av det gula guldet. Platina är en naturligt vit, ädelmetaller och dyrare på grund av dess sällsynthet. Å andra sidan kommer vitt guld, vilket rodierat att förbättra vitheten, vara billigare. Örhängena kommer faktiskt inte bära en ring skulle, så rodium kommer att pågå under mycket länge.

Om du letar efter något lite annorlunda, men ändå vill dubbar diamant örhänge, varför inte överväga förbättrade fancy färgade diamanter? Med nyanser från iskalla blues, till exotiska kanariegul, det finns en hel rad möjligheter att skapa din egen skräddarsydda dubbar diamant örhänge.

Med lite tur, kanske var något av det vi har pratat om här till viss nytta. Som med de flesta smycken, är det ner till personlig preferens, men med lite tur och en del praktiska råd, kommer du hitta det perfekta reglarna diamant örhänge oavsett tillfälle. Se användbara länkar nedan för mer information.

No comments:

Post a Comment