Friday 20 July 2012

Presentkorgar för den svåra situationen för den vanliga människan

Storföretagen har sin dom imperier som gör konkurrensen mot sig fullständigt omöjligt. Många familjeföretag företag har uppfyllt sitt slut på grund av marknadsföring och pris fördelar av butiken mega kedjeverksamheten. Denna grymma faktum har varit en del av livet för några år men vad har det att göra med presentkorgar?

Min fru, Dorothy, och jag började en online företagsprojekt 2003, där vi säljer presentkorgar. Våra produkter är av högsta kvalitet och pris ungefär lika mycket som våra större och bättre finansierad rivaler. Detta meddelande är en grund till dig, konsumenten, att agera för att överväga den lilla-killen med din nuvarande och framtida inköp presentkorg.

Ta gärna en titt på vår hemsida aGiftBasketParadise. En mycket hårt arbete och kostnader togs i detta arbete. Den var avsedd att vara lätt att titta på och användarvänligt för inköp. Urvalet är ganska imponerande jämfört med de stora pojkarna. Det är en bergfast företag med rimliga priser i förhållande till den bästa av dem. Vår kundtjänst har gjort allt för att göra våra gäster nöjda. Så vad är vårt problem?

Ordet är vinst. Gör vi försäljningen? Absolut! Vi är mycket tacksamma för alla kunder som bläddrar i aGiftBasketParadise och väljer att köpa någon av våra produkter över konkurrensen. Vinsterna gjort med vår hemsida försäljning dock snabbt äts upp av marknadsföringskostnader.

Reklam på nätet är nödvändigt för överlevnad. Vilka kostnader är stora från en familjeägt företag perspektiv är men handkassa och idiot förändring från företagens sida av bordet. Däri ligger problemet med vår webbplats. De stora killarna har råd att göra sina webbplatser mer synliga. Vi kan inte trots att vårt företag är lika bra eller bättre än deras.

Jag vill vädja till den sida av er som omfamnar den entreprenörsanda som utmanar status quo. Vi har försökt att förkroppsliga detta uppdrag att göra det på egen hand men behöver en ökända skott-i-armen från dig som är den ultimata shopping beslutsfattare. Vänligen noga överväga oss för dina behov av idag. Vi ber att ni också bokmärke oss för näringslivet i framtiden för både privat-och företagskunder presentkorg behov.

Livet ger oss möjligheter varje så ofta för att göra skillnad i världen. Behaga överväga aGiftBasketParadise och tala ut för den lilla killen som ber dig om en tjänst i utbyte mot de bästa presentkorgar runt!

No comments:

Post a Comment