Saturday 30 June 2012

Bröllopsdag Presenttips - Smycken Lådor och mer

Du kan hitta många listor över de traditionella och moderna föreningar årsdagen gåva, som papper för den första och läder för den nionde. Med detta i åtanke, vara kreativ. Istället för pappersvaror, kanske ge paret ett presentkort för en restaurang. Läder kan vara en skinnjacka, men det kan också vara en läder smyckeskrin för din fru.

Presenter till friluftsälskare

Tänk på mottagarens intressen. Har din fru njuta av ridning? Ge henne ett par nya ridstövlar. Om paret har vandring, ge dem en lokal vandringsguide, gourmet trail mix, och en eftermiddag med barnvakt så att de kan tillbringa dagen ensam.

Romantisk Bröllopsdag Presenttips

Romantik är alltid en nyckel för gåvor bröllopsdag. Om du ger ett certifikat middag gåva bör restaurang du väljer antingen vara en favorit av parets eller en som är känd för romantik. Om du planerar en weekendresa, ta din make en liten gåva som du kan gömma dig tills precis rätt ögonblick.

Fyll i årsjubileum Gift med romantisk Presentation

Nu när du har kommit på den perfekta bröllopsdag present, tänk på hur du ska packa in den. Även en blå låda från Tiffany räcker förpackningar för vissa tillfällen, kanske du vill vara kreativ. Istället för att presentera henne en diamant halsband i en vanlig sammet presentförpackning, varför inte visa den i en vacker trä smyckeskrin? Hon kommer att älska den smyckeskrin, men hon kommer besegras när hon ser vad du har gömt inuti.

Lisa Becker är en ivrig smyckeskrin samlare och skriver för Smycken Boxes 123: Shop för en perfekt smyckeskrin. Hennes expertis angående smycken lådor ger en inblick i en värld av smycken lådor.

1 comment: