Thursday 21 June 2012

Säljer produkter online eller bli en Affiliate Marketing Professional: Två sätt att engagera sig i e-handel

Det finns två sätt (och förmodligen många fler) att tjäna pengar online. Den första är att sälja produkter online och det andra sättet är att annonsera produkter för dem som säljer produkter på nätet (affiliate-marknadsföring). Båda alternativen är giltiga även för dem som inte har en miljon dollar för att starta e-handel av sina drömmar. Denna artikel kommer att diskutera 1) alternativ för att hitta produkter du kan sälja online och 2) tips för en lyckad affiliate marketing-kampanj.

Att hitta produkter att sälja via din webbplats

Ana Ricon från cirka (en fantastisk källa till bra innehåll) beskriver ett antal alternativ för att hitta produkter att sälja online.1 Från fantastiskt enkla till det vansinnigt omfattande, ger Ricon en mängd olika alternativ som jag kommer snabbt sammanfatta:

Neighborhood försäljning, loppmarknad Fix och auktionssajter Solution

Att helt enkelt ge online e-handel ett försök du kan börja små ..... små och lokala alltså. Till exempel titta på de loppisar som du har undvikit i år eller ta en glimt runt loppmarknader. Dessa produkter (ofta billigt) kan ofta säljas för semi-stor (eller stor) vinst via eBay eller annan produkt auktionssajter. Ricon beskriver också eBay som en annan plats kanske du vill bekanta sig med för produkter som du kan köpa och sälja. Några av dessa produkter kan säljas av fallet med plana osv och du kan individualisera de produkter och sälja dem för mer. Det kan ta dig en stund för att sälja alla produkter men det kommer vara värt det om du väljer en produkt som är populär och det är inte sannolikt att förlora det är glamour över tiden. Ricon föreslår också att man utnyttjar släppa sjöfarten som en metod för att sälja produkter online. Drop shipping är något som affiliate marknadsföring i den meningen att det tillåter dig att undvika lager och kostnader för arbete / förvaring samtidigt tillåter dig att sälja produkter online via din webbplats. Men de två processerna närvarande vad som kan anses vara betydande skillnader som en annan källa på nätet föreslår: 2

Vinstmarginaler och resultatet är i allmänhet betydligt högre (varierar kraftigt beroende på produkt) än den typiska 5-15% provisioner kan du normalt tjänar på hårda varor som säljs via ett affiliate program.

Ytterligare produktinformation Hitta Alternativ: Titta i Lokala

Ett intressant förslag att Ricon också tar upp är att bilda nätverk med företag i ditt område som kanske inte har investerat i sin egen onlineförsäljning metoder är ett bra sätt att hitta produktförsäljning möjligheter. Dessa lokala affärsmän kommer sannolikt att vara glad över att någon är intresserad av att få sina produkter i den nuvarande av e-handel. Ricon gör också förslaget att hantverkare och konsthantverkare i området kanske har några intressanta produkter som är exklusiva för ditt område och som väntar på att gå online. Båda dessa alternativ (det lokala näringslivet och objekt hantverkare alternativ) skulle sannolikt kräva mer än den typiska affiliate ansvarsområden (orderhantering kan vara ett ansvar till exempel) men båda alternativen skulle säkert vara bra möjligheter att engagera sig med lokala nätverk och skapa ditt namn som ett online affiliate eller återförsäljare.

En affiliate-marknadsföring program

Om du vill att lätt att hantera med 0 konkreta produkter, sedan dra nytta av följande tips affiliate-marknadsföring:

Affiliate Marketing Tips 1: Fokusera på din webbplats

En affiliate marknadsföring programmet kan lukrativ .... mycket lukrativa faktiskt, men det betyder inte att det kommer att hända över en natt. Många aspekter av ett framgångsrikt affiliate-marknadsföring programmet kräver en säker grund. Detta fast grund måste verkligen innehålla en SEO-vänlig webbplats. När allt är det viktigaste ansvaret för en affiliate att locka online besökare till sina respektive webbplatser. Om din webbplats och webbplatsens innehåll är SEO vänlig du kommer att vara mer benägna att locka kvalificerade besökare till din webbplats.

Affiliate Marketing # 2: Synchronicity mellan din hemsida och affiliate-produkter Program

Ju mer synkroniserat optimerat webbplatsens innehåll är med den optimerade banners affiliate produkt som du väljer att sälja, desto bättre kommer du att eftersom du kommer 1) att kunna locka fler besökare och 2) kommer att se till att rätt besökare ser annonser att de skulle verkligen vara intresserad

Oavsett om du planerar att starta en kampanj affiliate marknadsföring eller din egen online sälja företag, se till att börja med mycket forskning och med rätt typ av e-handel nätverk. Marci Crane är en copywriter för Main10 i Orem, Utah. För mer information i fråga om att förvaltningen affiliate-marknadsföring tjänster, är du välkommen att kontakta en Main10 representant.

No comments:

Post a Comment