Tuesday 26 June 2012

Viral marknadsföring taktik

Sannerligen finns det ingen konst att viral marknadsföring, inga konstiga ekvationer som de som finns i SEO strategier. Allt som krävs är att få människor att prata om din webbplats, e-post om din webbplats och bara i allmänhet att skapa en buzz.Varje webbplats ägare bör definitivt innehålla ett eller flera av följande i hans eller hennes egen e-handel game-plan.

1. E-signatur

Detta är definitivt det snabbaste och enklaste metoden för att "smitta" i e-världen med ditt budskap.Bifoga ett meddelande både spännande och förklarande, med kanske ett stänk av humor om det passar din nisch.Sedan är det bara få kontakt med andra komplimang andra webbplatsägare på deras webbplats utformning, ge råd eller åsikter, eller ställa en fråga. Det viktiga är att göra din e-minnesvärd eller värdefull, så att mottagaren av e-postmeddelandet kan ge det vidare till en vän eller en affärskontakt. Ett guld jugget råd är att bygga upp en lista med affärskontakter. En sådan lista är lätt att bygga genom användningen av forum eller online communities.Därifrån bara hålla ögonen öppna för verktyg eller artiklar som du känner kan vara intressanta kontakter. Spamma inte dina kontakter! Just erbjuda dem värde och en nätt liten signature tillbaka till din webbplats!

2. Erbjudandet något gratis

Ett av de sökte efter ord på Internet idag är: Gratis. Varannan webbplats möter vi ger oss något gratis, eftersom det där lilla Four Letter Word är vad fångar bytet. Gratis nyhetsbrev överflöd, till den punkt där vi nu hatar att teckna, vi faktiskt skulle behöva betalas för att prenumerera ibland. Om från din webbplats kan du erbjuda något av stort värde för besökarna, gratis, kan du ställa in virusfria ganska effektivt. Tänk ebook, ezine, endast medlemmar resurscenter, skärmsläckare och skrivbord nedladdningar.Hitta ett sätt, alltid, bädda in en länk, eller helst många länkar till din webbplats inom vad du erbjuder.

3. Artikel Skriva

Skriva artiklar och publicera dem på platser artikeln distribution är faktiskt en form av viral marknadsföring. Varför? För om du har en bra artikel, kommer det till slut till distribueras över hela nätet, allt efter att du tillbringat en timme att skriva och publicera artikeln. Enkelt! Processen är enkel: Skriv en utmärkt artikel, full av lönsamma sökord och skicka den till många platser artikel distribution. Långsamt, som människor tycker och publicera dina artiklar, antalet länkar som pekar till din webbplats kommer att växa, liksom dina viktigaste varumärke, ditt namn.

4. Affiliate Program

Så kan du betala för att få andra människor "viralize" din marknadsföring? Ja. Denna välsignelse kommer i namn av affiliate program. Den underbara del av det, naturligtvis, är att du bara betalar om det fungerar! Naturligtvis behöver du en produkt att sälja, eftersom det betalningssätt till din affiliate erbjuds i form av en procentandel av försäljningen som de har skapat. Ergo, du behöver en produkt eller tjänst att sälja.

5. Gör det lätt för besökare att bokmärke och rekommendera din webbplats

Detta är också en mycket enkel taktik att använda och genomföra. Det kan inte få dig fantastiska resultat eftersom det är en mycket passiv form av marknadsföring. Det är dock bra att göra bokmärken och rekommendera din webbplats så lätt som möjligt för dina besökare.

Avslutningsvis bör det noteras att nyttan av en viral marketing kampanj inte kan skördas direkt, tålamod krävs. De som är tålmodiga, och hålla sakta arbeta bort på sin plan, kommer att inse hur stark en bra viral marketing kampanj kan vara.

Ciara Carruthers är en professionell webbplats innehåll författaren, som specialiserat sig på skapandet av "Information Centers". Upptäck de sex principerna av Viral Marketing.

No comments:

Post a Comment