Sunday 17 June 2012

En översyn av linea-Pro C2 Flat Iron Genom Corioliss

Uträtning hår blir bara lättare. År sedan hade vi försöka räta ut vårt hår med hjälp av strykjärn med metallplattor och sedan tekniken kom med för att göra uträtning hår lättare och snabbare. Därefter kom vår strykjärn i ljusa färger och allt slankare design att göra det roligt. Har kombinerat Corioliss både teknik och design och tagit det ett steg längre med lanseringen av linea-Pro C2 plattång?

Kom ihåg den gamla dagens flickor när vi kämpade med att räta ut håret med hjälp av strykjärn med metallplattor? Den platta järn var tung, var antingen för kallt eller bränns håret till en skarp, plattorna var inte jämn så håret ständigt fick fastnar, och hela övningen ägde hela natten.

Sedan någon - jag tackar dem från djupet av mitt hjärta - upptäckte att plattorna av den platta järn bättre skulle vara gjorda av keramik i stället för metall. Inte bara är keramiska mycket smidigare än metall, så håret inte blir fastnat, den avger något som kallas "negativa joner. Nu, dessa små bebisar hjälpa till att stänga fjällskiktet lager som du använder strykjärn, att skapa en smidig, silkeslen hår yta och tätningen i hårets naturliga fuktighet. Plötsligt tog uträtning hår mindre tid, var mycket lättare och kunde vi alla se ut som Jennifer Aniston - åtminstone i håret avdelningen. Corioliss var bland de första att strykjärn göras med hjälp av keramik. I själva verket gick företaget ett steg längre än de flesta, istället för att bara göra plattor med keramisk gjorde Corioliss hela lägenheten stryker använda det. The Corioliss Professional 1 platt järn blev en storsäljare.

Men, kan du aldrig har för många "negativa joner", och det dröjde inte länge innan någon belagda den keramiska plattan med något som kallas Turmalin, som hjälper till att släppa ut upp till sex gånger mer "negativa joner" - hår riktning himlen. T3 strykjärn visade vägen - T3 Duality serien är ett bra styling verktyg.

Nå, efter att brista av teknik alla började att ta en närmare titt på hur platt järn tittade. Vi slutade med slankare modeller i många färger. Men just när tekniska och design förbättring verkade ha en avstanna, Corioliss lansera sitt sortiment av Linea-Pro C2 strykjärn.

Först låt oss tala om tekniken - det är ganska coolt vad de kan göra dessa dagar.

Linea-Pro C2 använder ren titanplattor så att "negativa joner" kan produceras i överflöd. I själva verket producerar C2 med Corioliss 30% mer av dem än någon annan platt järn med keramik. Och om att få ett överflöd av "negativa joner" inte var nog, Corioliss har anställt den senaste nano-teknologin för att förstöra 99,9% av bakterier medan styling! Jag vet, jag vet, du har redan tvättat håret men det finns alltid lite smuts och bakterier liggande, ju mer bakterier och smuts håret har, desto svårare är det att räta ut och det kommer inte vara så länge.

Corioliss har svept all denna teknologi upp till en vacker, elegant formgivning verktyg. C2 lägenheten stryker är verkligen annorlunda. Några av de färger som finns tillgängliga är, guld, silver, svart, Zebra och Röda Leopard (min favorit). Det finns också en begränsad upplaga C2 'Black Skull ".

Du får också en fräck, bälte-klippning, digital fjärrkontroll med inställbar temperatur inställningar. Ett varningens ord, bältet-klippning arrangemang kunde ha utformats lite bättre i min åsikt, men fortfarande en fantastisk idé att hålla kontrollerna borta från själva apparaten.

Det är ingen tvekan om det, linea-Pro C2 platt järn genom Corioliss är en stjärna och är tongivande. Andra tillverkare producerar nu strykjärn med titanplattor - Bellissima och Hoot Verktyg för att nämna två - men enligt min mening, kan ingen ännu matcha C2 platt järn i form av funktion och form.

No comments:

Post a Comment