Monday 4 June 2012

Gissa vem som skall köpa böcker på nätet?

En stor, global, växande marknad har öppnat med den explosiva tillväxten av Internet. Och detta hungrig marknad är full av människor som köper grejer ... särskilt information produkter. E-böcker är den mest sålda typ av information produkt.

Vem kommer att köpa böcker på nätet? Bara om någon som har en dator och tillgång till Internet är en möjlighet som kan köpa e-böcker online. Frekvensen, budget och ämnesområde för sådana upphandlingar kan variera, men ebook försäljning exploderar med tillkomsten av ny teknik och införandet av nya konsumenter på marknaden.

Det finns några specifika kategorier av människor som köper böcker online som du som infopreneur måste ta itu med specifikt och anpassa din marknadskommunikation för.

Studerande

Studenter i högskolan, forskarutbildningskurser eller ens de som studerar specifika yrkesutbildningar köpa e-böcker. Överraskande nog, även studenter från andra ämnen som gitarrspel, schack, golf och simning köpa e-böcker - för att lära dem hur man spelar, studera eller arbeta mer effektivt.

Pensionärer

De gör det i allt fler. Och den goda nyheten är att de har högre disponibla inkomster, och mycket särskilda behov som inte är relevanta för en bredare marknad. Genom att skapa en linje av infoproducts riktade till pensionärer, kan en infopreneur tjäna en förmögenhet bara från denna marknadsnisch.

Företagsägare

De köper ofta ofta och till ett högre pris än fritids läsare. Så länge ebook lär ett sätt att öka företagens, växa vinst eller undvika förlust kommer det att finnas en marknad för det bland företagare.

Proffs

Den typ av e-böcker yrkesverksamma köpa är mer specialiserad, och relevant för deras specialområden. Om du författare böcker i detta utrymme, eller kan licensiera eller hyra ut innehåll av denna typ, kan du rikta denna smala marknad - som ofta används för att spendera större summor pengar för värdefull information.

Hobby

Även hobby brukar köpa låga priser e-böcker, gör de det ofta och regelbundet göra en infopreneur i detta utrymme en väl tilltagen inkomst under den tid kunden. När du skriver för amatörer, tänka på att göra en serie böcker som du kan sälja till dem under en period, snarare än en dyrare enda kurs eller en rapport.

Tjänsteleverantörer

Den typ av information de är intresserade hjälper dem att utöka sin egen verksamhet eller locka nya kunder.

Infopreneurs

Om du inte gör det redan, börja idag. Den starkaste konkurrensfördelar du har över alla andra är den kunskap och system som du besitter. Och att skapa system som du behöver för att hålla lärande om nyare utvecklingen, hålla sig à jour med de senaste framstegen och vara i ständig "utbildning mode '.

Köp böcker på nätet för att få den nyaste, mest aktuell information. Delta i seminarier, program coaching, få handledning och göra allt du kan för att lära sig tillräckligt för att hålla sig väl före den breda massan. Det är nyckeln till massiva framgång som en infopreneur.

No comments:

Post a Comment