Friday 15 June 2012

Hur hitta äkta grön Rengöringsprodukter

Ett antal gröna kemikalier finns på marknaden idag. En enkel sökning på internet skulle avslöja en rad olika alternativ på gröna städare. Men att välja en kvalitet grön produkt är inte lätt. Blint välja en produkt utan att först forska det kan resultera i en förlust av tid och pengar.

Följande är några tips för att välja äkta gröna rengöringsprodukter.

Nedbrytbarhet

Den förbättrade medvetenhet om miljörisker är säkerligen en viktig faktor som ledde till tillverkning och marknadsföring av gröna kemikalier. Både tillverkare och konsumenter inser de hot och hälsoproblem som orsakas av konstgjorda tvättmedel.

Men vissa miljövänliga produkter är gröna bara med namn. Det finns inte mycket skillnad mellan dessa produkter och konstgjorda tvättmedel. Därför är det första kunderna behöver göra är att se till att de köper äkta gröna rengöringsprodukter.

Ett av de bästa sätten att fastställa äktheten av dessa produkter är att kontrollera de är biologiskt nedbrytbara. Äkta gröna produkter bryta naturligt ner nästan helt i miljön inom en månad eller så. Om en produkt tenderar att lämna rester som inte bio-försämras, är det inte en äkta grön produkt.

Ingredienser

Kontrollera ingredienserna är en idiotsäker metod för att ta reda på om en grön produkt är äkta eller inte. Sök på Internet efter en lista över förbjudna ämnen kommer att hjälpa dig avgöra detta. Till exempel ger hemsida Occupational Safety and Health Administration en förteckning av skadliga ämnen.

Några av de vanligaste skadliga ämnen klor, bensen, flyktiga organiska föreningar, och glykoletrar tillsammans med många andra. True gröna produkter kommer från växter och grönsaker. De innehåller inga konstgjorda kemikalier som kan skada användaren eller miljön.

MSDS ark för grön matta renare lösningar och alla gröna formler rengöring bör finnas tillgängliga från leverantören. Detta gör att du kan se ingredienserna för att se formeln som du köper verkligen är grön.

Effektivitet

Ett klagomål många har om grön städare gäller deras effektivitet. De tidiga gröna produkter var inte lika effektiv som de produkter som finns tillgängliga idag. Några av de senaste formler utnyttja nanostora partiklar som tränger smuts och fett molekyler och bryta isär kol obligationer hålla dessa molekyler tillsammans. Detta bryter effektivt smuts och fett molekyler i miljarder små partiklar som är emulgerade i vatten och gjorde inte återkoppla till rengjorda ytan. Denna gröna reningsprocess som finns i dagens topp grön matta renare lösningar och andra gröna formler är ofta mer effektivt än skadlig, kemiskt-och rengöringsmedel.

Kort sagt, förmågan att hitta en verkligt grön produkt är beroende av konsumenterna. Genom att söka för pålitliga leverantörer, söker sig nedbrytbarhet fakta, och begär säkerhetsdatablad ark, äkta gröna kemikalier är inte svårt att få.

No comments:

Post a Comment