Monday 11 June 2012

Den nya C2 Taser ® - Varför kvinnor och män Älska denna Taser

När folk tänker på en taser, troligen den förknippas med polisen, men vanliga människor kan ta dem också. Tasers betraktas inte ett skjutvapen, anses de vara lagligt för civilt bruk. Det finns vissa stater, städer och länder som inte förbjuda dem, så se till att de är lagliga i din stad eller staten innan ett köp.

Så vad exakt gör en taser göra kan man undra? En Taser är en handhållen vapen som ger en stöt av el upp till 50.000 volt upp till 15 meter bort. Detta låter dig hålla ett säkert avstånd från din angripare. The Taser STUNS angriparen som orsakar en okontrollerbar nedgång i muskelvävnaden. Angriparen blir orörlig och faller till marken.

När du söker efter en taser, bedriva forskning eftersom det finns många att välja mellan. Många kvinnor och även män föredrar C2 Taser ®. Det erbjuder en effektiv ränta på nästan 100%, så det kan bäras i förvissning om att i händelse av en attack, är man beredd med en tillförlitlig försvar. C2 Taser skjuter ut två pilar som är anslutna till 15 meter tråd, som transporterar 50.000 volt som kan ta ner vem som helst oavsett vilken storlek de är.

C2 Taser kan parera en angripare från 15 meter avstånd. Om angriparen är i en nära håll, kommer C2 Taser fungera som kontaktpunkt elpistol. Vissa vapen är skyldiga att använda på vissa delar av kroppen. C2 Taser kan användas på någon del av kroppen, så när i en stressad situation är det inte nödvändigt att koncentrera sig på en viss kroppsdel, ger detta ett effektivt försvara sig själv med C2 Taser arbetar på någon del av angriparens kroppen. Med en otrolig hastighet av effektivitet, tasers är en av de mest icke-dödliga självförsvar vapen som kan användas som kommer att stoppa angriparen så snart taser slår angriparen, även om angriparen har använt droger eller alkohol.

Att främja ett ansvarsfullt ägande och förhindra missbruk, kommer Taser C2 funktion förrän efter det att ägaren genomgår en säkerhetsprövning. Taser C2 patroner komma med Anti-Felon ID-tag och har ett unikt serienummer och är utrustade med Anti-Felon Identifieringsetiketter möjligt för rättsvårdande att spåra eventuellt missbruk. AFID taggar är utspridda på ansvarsfrihet.

Innan du köper en taser, lära sig mer om den här produkten. Om mötte i situationen för en attack, kommer folk att faktiskt använda den? Vissa människor kan vara rädd att använda det eftersom de inte har förtroende för att använda den rätt. Använda en Taser kan vara en fråga om skadade få eller försvara dig själv tills polisen anländer. Läs på produkten och vara medveten om hur man hanterar vapen och hur man arbetar den. Tasers är bärbara och bekväma och framför allt ett liv sparare.

Resurs:; Självförsvar Produkter Florida säljer ett brett utbud av självförsvar Produkter och inrikes säkerhetsskyddsförordningen Utöver gratis informativa och användbara artiklar och en webblänk till lokalisering sexbrottsdömda i ditt område. Om du vill veta mer om olika sätt att undvika brott, Besök: selfdefenseproductsflorida

No comments:

Post a Comment