Friday 29 June 2012

Brown Kilar är bekväm, snygg och Tall

Damer, det bästa skor att ha i en garderob är bruna kilar. Inte bara är de bekväma, men de matchar med en massa kläder att hänga upp i garderoben. Brown kilar är söta, roliga och erbjuder dig några hälen utan värkande smärtor av en stilett. När du vill ha lite höjd, men vill hålla fötterna bekvämt samtidigt som din stil att stanna riktigt kaxig, det är dessa skor som du behöver för att sätta din lilla pedikyr tårna i!

The Sketchers modist Triump är super cool och övergripande mycket laid back. När du behöver ett par skor som gör att du kan gå från dag till natt, medan på stranden, det är bara perfekt för tillfället. Väven hälen skapar verkligen ett mycket rustikt utseende sandalen, medan faux läderremmar göra dessa skor österut till glida in och ut ur. Par dessa fantastiska skor med en lång vit klänning för kvällen och en baddräkt och täcka upp under dagen och du är redo att slå stranden.

Letar du efter ett par skor som är lite mer på dressier sida? Cindy säger Milos Wedge Slide är perfekt att ha när du vill klä upp din outfit bara lite eller lägga till lite smak på ditt utseende.

The beundrande blå pärlor på framsidan övre delen av skon verkligen gnistra och gör att fötterna ser otroligt kunglig. Det vadderade fotbädd hjälper mögel fötterna så att du håller dig bekväm och 3 ½ hälen erbjuder just han rätt mängd höjd. Du och dina fötter kommer att se helt fantastisk i ett par av dessa älskling små sandaler.

Varje kvinna älskar utseendet på en peep toe eftersom det erbjuder precis rätt mängd av sexualitet. Tories Burch Sally Trumlat Läder wedges är helt vacker. Dessa mjuka läder kilar med gummisula är perfekta att bära för att arbeta med ett par byxor klänning och skarpa ner knappen blus när vädret börjar värma upp. Dessa är de bästa skor att bära när du försöker vara sofistikerad, men med en känsla av bra mode och fräsch stil. När du behöver skor som kommer att pågå under en livstid och vistelse i stil för evigt, måste du plocka upp ett par av dessa underbara små pärlor.

The London Fog Becky kort boot kommer att hålla fötterna varma och Toasty när himlen blir grått och snön börjar falla. These fuskpäls fodrade stöveln kommer att hålla fötterna torra och varma, eftersom materialet är vattentätt. Kilen häl avger en känsla av stil och höjd så att du inte bär bara några par stövlar medan du bort vandrar runt under vintermånaderna.

Varje kvinna behöver lite KRAFT i hennes garderob och det är därför som Joie Rock Steady Fringe Wedge är den perfekta skon när du söker efter någon kant och nöje i ditt utseende. These mockaskor erbjuder en hel del överlappande frans och en öppen tå med en spets upp tillbaka. Skor som denna är för en kvinna som är ute efter att verkligen orsaka stor uppståndelse när hon sett gå omkring.

Brown kilar är cool, sexig och helt perfekt för varje kvinna som älskar att se bra ut och känns fantastiskt!

No comments:

Post a Comment