Wednesday 20 June 2012

Crossbody Väskor göra resandet så mycket bättre

Vad som verkligen är en Crossbody väska? Om du är obekant med vad en Crossbody väska är, låt oss sätta det i ett annat begrepp som kan väcka ett intresse: en budbärare väska! Många av oss ser människor utföra dessa typer av påsar runt med dem medan de reser eller gör en hel del promenader och att Orsaken är att de är mycket bekväma. Istället för att släpa en väska på axeln eller bär ryggsäck på ryggen, och att få axlar, nacke och rygg, kan du bära helt enkelt en påse över din kropp och hålla vikten mycket jämn och därför mycket bekväma.

The Roxy 180 graders Crossbody Bag är perfekt för den aktiva typen av tjej som är både avslappnad och sportig. Denna vinyl gjorde väskan kommer att hålla alla dina objekt skyddas även när det börjar ringla utanför. Du kommer att kunna gå runt helt enkelt med denna eleganta väska med vinyl trim och en härlig flätat dragkedja. Känn dig fri att justerar bandet till dina önskemål så att du får bästa möjliga passning och gå runt så länge du vill eftersom du kommer att i stor komfort.

På B. Makowsky Zip Crossbody Bag är ett utmärkt val för den som söker komfort, men även extrema kvinnlighet i en väska. Detta vackert utformad skinnpung med leopard foder erbjuder en betydande utseende och känsla. Den främre fickan är veckat och erbjuder lite av tjusningen med överdimensionerade dragkedja. Du kan hålla alla dina nödvändigheter i denna purse såsom telefonen, plånbok, nyckel och allt annat som måste tas med dig på dina resor.

Nio West Agnes Small Crossbody är perfekt för dagligt bruk. Denna avslappnade konstläder påse ger en överlägsen titta eftersom det är ledig nog att bära dagligen, men dressat nog att se mycket chic. Kontrasten sömnad skapar en mycket vacker vädjan till den här väskan så att du kommer att kunna ta den här väskan nästan var som helst och alltid vara att få folks huvuden att vända när man går förbi. Du är inte bara vandrar i komfort med stöd av crossover, men du söker helt fantastiskt!

Letar du efter en axelremsväska av detta slag, men kanske bara en smula mer fancy? Det glamorösa Vitling och Davis Crossbody Dance Bag är fantastisk med sin mässing metallnät material och orm kedja axelrem. När du planerar en utekväll med damerna och ser fram emot en kul kväll med dans eller bar hoppas då du behöver en väska som sticker ut och håller dig väldigt bekväm när du har roligt.

Damer, vill du ha din favorit designer handväskan för att vara så bekväm som en sportig crossover? Prada Nylon Jacquard Corssbody Bag ger dig kärleken till en favorit designer, men stilen i en bekväm och stödjande crossover väska. Denna väska är förtjusande med sina snäpplåsnings och jacquard foder som är känd från Prada. När du vill gå med stil, detta är väskan för att göra det i. Du kommer att avundas i stan!

Crossbody påsar är perfekta för en kvinna som föredrar stil och komfort! Du kommer att kunna gå runt hela dagen med det stöd och komfort i denna väska och fortfarande ser otroligt fashionabla också!

No comments:

Post a Comment