Saturday 30 June 2012

Brown väskor jordnära och Fun

Ladies när du behöver en väska som kan matcha med allt utan att vara alltför svår och dramatisk, måste du börja ihopkopplingen bruna påsar i din garderob. Brown påsar är helt fantastisk och erbjuder en outfit så mycket. Sluta leka med andra färger och hålla fast vid det som är neutral nog att matcha med allt, men mild nog att se mjuk och plysch. Håll ditt utseende super posh med dig starta idrottsliga runt en väska i en överdådig brun!

The Pietrini Satchel väska är helt elegant och framgångsrikt strukturerat. När du behöver en väska som har starka linjer och hård färg, måste du plocka upp dig själv en av dessa fantastiska väskor. Dessa äkta läder, är italienska inspirerade väskor fodrade med en mjuk bomull material och toppen snaps verkligen göra den här väskan ser elegant, samtidigt som en enkel tillgång för att hämta dina saker. Sömmen detalj längs sömmarna lägger verkligen en hel del geometrisk inställning till en sådan snygg väska, vilket skapar en alldeles perfekt silhuett.

Women's Lulii liten handväska är gjord av handvävt rotting, vilket gör denna eleganta väska perfekt för alla exotiska utväg du planerar att närvara. Oavsett om du ska till Bahamas eller bara till familjen hus i the Hamptons, måste du få denna lätta handväska för att passa alla dina nödvändigheter i med lätthet och klass. Denna väska är strukturerad och strikt men så fantastisk. Du kommer att se helt fantastiskt med denna väska draperad aldrig så vacker längs armen.

När du föredrar en påse som har lite av ett mönster i stället för bara vara en solid kommer Patricia Kor Martina kunna behaga. Denna vackra väska kan användas varje dag eller för alla speciella tillfällen när du är alla svida om och redo att slå staden. Inte bara är denna väska mycket vacker, är det också oerhört rymlig och kan passa en hel del av dina viktiga poster i den medan du är ute och reser. The Dra på remarna ge verkligen denna väska en stor siffra, medan långa handtag att det ser mycket elegant och prydlig.

Är du den ultimata funky trendsättare? Om så är fallet, vill du inte bara någon väska att bära runt med dig, men du vill att det ska verkligen sticker ut. The Timmy Woods Andrea handväska är av denna värld modet. Den är gjord av akacieträ så det är byggt starka och ser ännu starkare. Denna hårda väskan lite mer kvinnlighet med tofs funktionen dinglande längs trä. När du behöver en konstnärliga utseende till din garderob, du behöver en väska som ekologisk som denna.

För den ultimata feminina kvinnan, hon behöver en väska som är lika tjejigt som hon är. The Mad by Design 1262 påsen är fullständigt vacker med siden form Rose Bud design som täcker väska. Detta är den perfekta väskan att bära med en fancy cocktail klänning för en spektakulär händelse som du planerar att gå till och verkligen sticka ut.

Vissa kvinnor tycker om bruna påsar som casual, medan andra tror på dem som tråkig, men de är faktiskt otroligt snygg och kan bäras på dressat omgivningar liksom casual. Du kommer att se sexig, orädd och totalt avslappnad i en säck så vacker som en i brunt.

No comments:

Post a Comment