Friday 29 June 2012

Vart köpa e-böcker?

Såg du en annons, läsa en recension eller få ett mail om en ny e-bok som hjälper dig att lösa ett problem du ställs inför i evighet så länge? Om du inte är säker var man kan köpa e-böcker, kommer denna korta artikeln kan du göra ett val.

Köp e-böcker från Författare

Ofta du hör om e-böcker från marknadsföring av författare eller marknadsföring partner. Det är oftast bäst att beställa därifrån, eftersom priset är sannolikt den lägsta och du kommer sannolikt att få den senaste utgåvan.

Andra som säljer eBok kommer att lägga lite extra på priset för att få en vinst. Det är som att köpa varor från en grossist kontra en detaljist, utom här kan du få grossistpriser även för en enda kopia köp.

Köpa e-böcker i webbutiker

Ett annat ställe där du kan köpa e-böcker är på nätbutiker eller gallerior. Dessa är ofta online motsvarande bokhandlar där ägaren listor titlar tillsammans med betalningsalternativ och länkar.

Om du hittar ebook du vill ha i katalogen kan du beställa den och hämta ett exemplar direkt. Naturligtvis inte alla nätbutiker bär alla titlar, så du kan få spendera lite tid med att söka.

Köp e-böcker i medlemskap webbplatser

Ett annat billigt sätt att köpa e-böcker är från medlemskap webbplatser. Dessa tillåter medlemmar tillgång till en nedladdning område där de kan plocka upp någon (eller alla) av en uppsättning e-böcker.

Medan e-böcker är ofta på ett visst tema eller ämne kan du inte alltid hitta den specifika ebook titel du söker efter.

Köp e-böcker i buntar eller

Vissa författare partner med andra författare att erbjuda sina e-böcker i samlingar eller förpackningar. Priset för en förpackning är ofta högre än de enskilda ebook, men om de övriga komponenterna är av intresse, kan du få en hel del genom att beställa dem alla tillsammans.

Köpa e-böcker på Ebay

Ebay och andra onlinetjänster auktion var ursprungligen utvecklades för att hjälpa förvirrade online köpare som undrade var man kan köpa e-böcker, eller mjukvara eller ens fysiska varor.

Du kan få några bra rabatter genom att köpa e-böcker på eBay, men vara beredd att spendera tid budgivning - och även då finns det ingen garanti att du vinner en auktion.

Köp e-böcker på särskilda kampanjer

Några säsongsbetonade giveaways eller firesales sammanställa de bäst säljande e-böcker under en viss period, och göra dem tillgängliga i en stor korg som du kan beställa bekvämt.

Om dessa resurser inte svara på dina problem var man kan köpa e-böcker, kan du söka helt enkelt på titeln av eBok på en sökmotor som Google. Det är noga med att vända upp några resultat, länka till sidor som ger dig mer användbar information.

No comments:

Post a Comment