Sunday 3 June 2012

ProExtender granskning: Hur ProExtender kan hjälpa dig Extend utan kirurgi

De flesta män när de börja tänka själva metoderna för att ge dem möjlighet att öka den allmänna, starta storleken på sin penis, föreställde kirurgi, men detta är helt onödigt, överdrivet och mycket dyrt. Det finns en mycket enklare, mindre smärtsam och mer effektiv metod som du kan använda och det är ProExtender. Designad för att enkelt låta dig sträcka penis musklerna i din egen integritet och på din egen tid, är detta den perfekta enheten för att låta dig uppnå konkreta resultat du vill ha.

Komponenter

The ProExtender består av tre stora bitar, som alla har utformats av Dr Jorn Ege Siana, som anses vara en högt ansedd expert inom det medicinska området penisförlängning. Genom att använda både kirurgiska och icke-kirurgiska metoder Dr Siana hjälpt många män nå de resultat de ville, och nu kan du också utan att använda kirurgi.

De tre bitar av ProExtender är plastringen, som är utformad för att passa tätt vid basen av penis. Ett plaströr med silikon hållare som fästs runt ollonet och kan anpassa sig till någon storlek penis och slutligen finns det två metallstänger som är fast knutna till plastringen samt plaströr runt huvudet för penis.

Användning av ProExtender

Genom att använda små tumskruvar, är det möjligt att långsamt och försiktigt sträcka ut storleken på penis för att uppnå de resultat du vill ha. Det rekommenderas att de tre första månaderna du använder ProExtender du dra åt tumskruvarna till högst 900grams och bär den under längre tid än 3 timmar per dag. När den första tremånadersperioden har gått, kan du öka tiden att bära ProExtender till så mycket som 12 timmar per dag och dra åt tumskruvarna till så mycket som 1200 gram och fortsätta användande under en period på upp till sex månader innan fortskrider ytterligare.

Genom fortsatt långsam och försiktig användning är det möjligt att långsamt och smärtfritt utöka storleken på din penis med bestående resultat som inte innebär operation, stökigt krämer eller andra inträngande metoder. Designad för att helt undvika användning av något läkemedel detta är en beprövad metod som kan åstadkomma de resultat du vill ha utan biverkningar. Dessutom är ingen medicinsk övervakning som krävs och det kan även användas för att behandla Peyronies sjukdom, som ofta kallas böjd penis.

No comments:

Post a Comment