Friday 8 June 2012

Ständiga risk för internationell frakt

Det är rapporterade att Access USA, ett paket och post-speditionsföretag, en mellanhand i världen av den internationella handeln, har varit mycket avgörande för amerikanska företag som är vana att sälja produkter utomlands. Den sofistikerade asiatiska exportörer börjar också att hålla ögonen på det om de aldrig bli av med rädslan för risker i internationell sjöfart, eftersom de är ofta påmind om den största smugglingen som fångats under de senaste åren, medan en hel del omärkta kinesiska fartyg med sin last av 123 personer, upptäcktes av ett plan ca 300 km norr om Victoria.

De utländska båtarna kan aldrig klippa loss tillgång till USA enkelt om de drömmer om Nordamerika som den gyllene Mountain där hårt arbete kan ge stora rikedomar. De flesta flygbolag som UPS, DHL och TNT tveka aldrig att hålla bedrägerier och olagliga varor i schack. De har lärt känna världen över människor så väl eftersom de vet tydligt vad de köper och säljer varje år. De accepterar bara lagliga poster. Alkohol, grön laserpekare, cigaretter och skjutvapen i allmänhet no-no's.

Internationell sjöfart kan aldrig bli varmare än den är idag, men det har varit en stabil ämne för veteranen exportörer, för nya exportörer, de behöver lära sig allt från grunden och de sporadiska misslyckanden och bakslag väcker dem till medvetande som internationell sjöfart kan vara en utmaning. Visst vi gör inte väsen om riskerna med sjöfart immateriella offshore, och bara låta dig inse att saker som beredning och distribution är faktiskt svårare än du trodde de skulle vara, och därför bör sjöfarten vara en no-brainer i jämförelse, rätt?

No comments:

Post a Comment