Saturday 23 June 2012

Pärlor | mest eftertraktade pärlor i världen

I år, pärlor är ett sätt uttalande och de flesta av de kändisar bar det som att smycka sig. Det gör dem glamorösa och förvandlade dem till roliga och fashionabla tillbehör. Tycker du det? Varje kvinna drömmar är att äga en pärla smycken på grund av enkelheten i pärlan är kvinnan rätt att inneha. Pärlor är Birthstone av juni och som används som ringar Birthstone engagemang.

Det finns ett stort utbud av pärlor att välja mellan och delas in i följande:

Black Tahitian pärlor, Button Pärlor, pärlor Coin, odlade pärlor, sötvattenspärlor och. Naturpärlor eller södra Pearls havet. En vacker svart Tahitian Pearl Ring består av 18k vitt guld och diamanter. Dess höga lyster komplettera med en vridande 18K vitguld, diamant täckt design. Den stora 13mm Tahitian pärla har en felfri yta som du aldrig kommer tröttna på stirrar in.

Historia Tahitiska pärlor

Tahitian pärlor är uppkallade efter ön Tahiti och känd som den svarta pärlor. Det är odlade och avsiktligt ökat med människa. De är mycket uppskattad på grund av deras toner som varierar från silverglänsande metalliskt till mörkt grafit. Den kan vridas deras toner i myriad metalliska nyanser - inklusive grå, svart, grön, påfågel, blå och aubergine. Det var skuggade med inslag av andra färger och och färgen kommer från svarta områden i stora ostron de växte in. Tahitian Pärlor värderar högt på grund av deras sällsynthet, den odla processen för dem dikterar en mindre volym utgång och kan aldrig massproduceras. Sällsynthet den svarta odlad pärla är nu en jämförande fråga och är sällsynt i jämförelse med kinesiska sötvatten odlade pärlor.

Kändisar som bar Tahitian Pearl smycken

Skådespelerskan Elizabeth Taylor äger en av världens mest kända pärlor, La Peregrina pärla, som fick henne 1969 av dåvarande make Richard Burton. Kate Moss är den fashionabla modellen också ofta ses i Pearl slingor och förvandlas till mer väder-vänliga biljettpriset är Moss bär på en super-störta svart Maillot baddräkt och långa trådar svarta pärlor.

En bra pärla bör ha god lyster, är ljusa, bör ytan visa din reflektion. Om det är för vit eller matt i utseende, visade det låg kvalitet. När du köper en Tahitiska pärla ring, bör du överväga följande tips. Undvik pärlor med skavanker och sprickor. En konsekvent lyster hela pärlan visar god kvalitet. Bivax används ofta av juvelerare för att behandla pärlor men kan påverka lyster, så fråga din guldsmed om det.

Tahitian pärlor har blivit en av de mest eftertraktade pärlor i världen.

No comments:

Post a Comment