Saturday 16 June 2012

Bo Posh i Brown Handväskor

Oavsett om du är en jordnära typ av tjej eller bara en som älskar att hålla hennes stil ren och mjuk, kommer du att kunna dra nytta genom att bära bruna handväskor. Oavsett vad din stil är eller outfit som du bär, kommer du att kunna lägga till brun handväskor i ditt utseende så länge de är lämpliga stil för din garderob. Det finns många olika typer av en brun väska, så var beredd på att lära sig om allt det roliga och sexiga utseende att dessa påsar har att erbjuda en kvinna.

Behöver du den perfekta handväskan att ta med dig när du har din middag dag i helgen? Då behöver du Prezzo 9701 in Camel. Denna organiska formad ödla väska är helt förtjusande när man bär med en super elegant och sofistikerad klänning. Denna söta lilla väska är en utmärkt kontrast vilda djur sidan och nätt kvinnlighet i Strass och diamant snäpp. Metallen handtaget gör den här väskan verkligen träffas och perfekt för en elegant tillfälle, medan den avtagbara axelremmen gör att du kan bära detta runt i andra inställningar bredvid fancy natt händelser.

För alla damer där ute som letar efter den perfekta vardag väska att bära, behöver du inte leta längre! The Piani Mini är mindre än en stor Tote, men större än en natt koppling. Det är den perfekta dagliga påsen med dess skinn exteriör och denim och bomullsfoder. Detta trevligt formad påse ger hållbarhet och mode allt i ett och är därför det kan bäras nästan var som helst. Oavsett om du reser eller är du bara letar efter en väska att ta med till och från kontoret, är detta det perfekta tillbehöret för dig att ha i din garderob.

The Ecko Red Foldover ventilerad Clutch Purse är den bästa väskan för att fästa er dag på fredag ​​kväll eller en kväll ute med tjejerna. Denna lilla äkta skinn väska kan passa alla de saker som du behöver för din kväll ut, såsom kreditkort, kontanter och ID. Denna väska är super söt och så otroligt snygg. När du verkligen vill se bra ut när du är inloggad på stan, måste du se till att du gör det med en koppling som trendigt som denna.

Bor du på stranden eller planerar att resa till en för din semester i år? Om så är fallet, behöver du en väska som är lätt, roligt och elegant för att hålla alla dina tillhörigheter. TLC La Paz Handväskan är tillverkad av naturliga vass material så att du vet att det blir lätt på armen och trä handtaget ger ett säkert sätt att hålla greppet om saker, medan dra strängen fodret håller saker magnifikt på plats. Du kommer att se stranden redo med denna väska och ett par linnebyxor, välskötta tår och härlig juvelprydda sandaler.

För alla kvinnor där ute som letar efter en väska som du vet att kvinnan sitter bredvid dig vid middagen kommer inte att ha, är Timmy Woods Keli vad du behöver. Denna väska är gjord av akacieträ och ger en ganska sofistikerad men konstnärliga vibe som passar perfekt för en kvinna som letar efter intensiv individualitet.

Brown handväskor är snygg, vacker och perfekt för en kvinna!

No comments:

Post a Comment