Monday 18 June 2012

Hålla dina pengar närmare med dessa främre Pocket plånböcker!

Om du vill ställa din plånbok i framfickan för ökad säkerhet, kolla in dessa snygga mönster i framfickan plånböcker. Är det dags att ersätta det gamla Ratty design för en ny? Om så är fallet, plocka upp i dag ett av dessa frontficka plånböcker!

Tony Perotti Prima Executive plånbok är ett utmärkt val för $ 25,99. Denna plånbok är konstruerad med en helt vegetabilisk garvning teknik som respekterar ekosystemet. Tillverkade av ultra-varaktiga italienska fullnarvskinn och hand-färgade med en miljövänlig garvning, kommer detta plånbok vara ett bra sätt att göra ett uttalande om hur mycket du hand om jorden. Plocka upp denna plånbok idag för ett elegant val som är perfekt för den minimalistiska manliga.

The Bosca Gamla plånboken är ett utmärkt val för $ 58,00. Detta är en mycket säker plånbok med täckt läder stål klipp på framsidan för större säkerhet för dina pengar och innehåll. De pengar / kvitto plats på toppen är verkligen en fantastisk funktion som gör att dina gå-till poster praktiskt för dig att plocka upp direkt, utan att behöva gå igenom din plånbok i onödan. De tre interna kortplatser är bra för killen som bara har ett fåtal föremål han behöver för att utöva med honom vid varje givet tillfälle.

Tony Perotti Ultimo plånbok är ett bra köp för endast $ 40.00. Denna plånbok omfattar sex externa platser kreditkort för maximal lagringskapacitet. De sex interna kredit-kortplatser är bra att hålla fast vid dessa viktiga uppgifter, som ditt socialförsäkringskort, säkert. De två kvitto slots är en bra design som hjälper dig att hålla fast vid ditt företag kostnader, så i slutet av en resa, dina kostnader täcks alltid!

The Leatherology Sedelklämma innehavaren är ett bra alternativ för $ 59,00. Denna plånbok ger dig möjlighet att bära en sedelklämma och en plånbok i en enda kompakt design. I ett lyxigt hållbart italienska läder, är detta plånbok kompakt och elegant och passar bekvämt i din ficka utan att tillhandahålla extra bulk som du inte behöver. Med massor av funktioner, som tre platser kreditkort, en multi-purpose ficka, inredning lock ficka, och tummen glida ID fönster är denna plånbok full av funktioner som kommer att ha dig så glad att du plockat upp detta stora plånboken!

Johnston & Murply Removable Passcase är ett utmärkt alternativ för endast $ 65,00. Denna plånbok har ett ID hylsa som lätt glider ut, vilket skapar en smal front-ficka plånboken för kvällar ute på stan. Denna plånbok har en läder tillverkning för en lyxig känsla. De fyra kortplatser ger gott om lagringsutrymme alternativ för dig, medan det genomskinliga ID fönstret med tummen glida gör det enkelt för dig att ta ditt ID i och ur vid behov. Det löstagbara ID ärmen är också en stor funktion nu, särskilt om du är en frekvent resenär och måste hålla ditt ID till hands.

Billabong Läderplånbok är ett bra köp för endast $ 19,99 och är ett utmärkt val för den gymnasieelev som förmodligen inte har för mycket att bära runt med honom varje dag. Detta läder plånbok har en magnetisk sedelklämma och präglade Billabong namn på framsidan kommer att vara en bra funktion som du kommer att älska. Med tre kort fickor för bilder, ditt studentkort, och ditt körkort är detta plånbok perfekt för det minimalistiska!

Så om du vill hålla plånboken garderob till dig och i din ficka, plocka upp dessa stora mönster i framfickan plånböcker idag!

No comments:

Post a Comment