Wednesday 6 June 2012

Italienska handväskor av läder

Olika typer av italienska handväskor av läder, italienska läder handväskor har en bra blandning av hållbarhet, förfining och konkurrenskraftiga priser. Den eteriska mjukhet ger en bra känsla. Lädret smular inte på fingertopparna. Flera typer av italienska handväskor av läder anges nedan.

Stora italienska läder hink tote, det är helt handgjorda och utförda i en storslagen kalvskinn läder. Det finns en sammetslen, mocka fodral med blixtlås på insidan där värdesaker kan förvaras säkert. Den rustika inspirerade väskan har ett rikt färgpalett av kontrasterande och jordnära nyanser.

Mjukt läder öst-västliga tote bag, det finns två stora fack med dragkedja och en nylonfoder. Det finns en central ficka med magnetlås och en liten intern ficka med dragkedja. Det finns en mobil hållare och en pennhållare. Väskan är tillverkad av mjukaste läder och görs lyxigt att ta i och tilltalande för ögat.

Aprile Italia Large Shoulder väskor, handväskor och backar; Dessa är gjorda av högkvalitativt läder. De har en brokig effekt supermjuk och MJUK sammetskänsla läder. Det finns flera höstfärger som mörka bruna, plommon, brun, svart och rik chili röd.

Italienskt läder axelremsväska, det finns en dragkedja ytterficka, mobiltelefon ficka, två penna loopar, kortplats, randigt bomullsfoder, terrakotta färgade accent och en justerbar duk axelrem. Detta är en praktisk och enkel att använda väska som har en klassisk form med charmiga detaljer. Det är magert men har tillräckligt med utrymme för att placera dagliga nödvändigheter händig och upprätthålla handsfree eftersom det hålls över hela kroppen med den bekväma duk bandet.

Italian Leather handväskor är en av de bästa som någonsin producerats. Så är de avundas hela världen och är en mycket lönsam verksamhet för någon grossist, detaljist, varuhus, distributör eller Internet butik som säljer dessa. Stilen innehåll, god leveransservice och den allmänna kvaliteten gör dessa en hård konkurrent. Dessa finns tillgängliga på lägre kostnader, bättre urval och större vinster.

Läder spände tygpåsar / Axelväskor; Dessa är gjorda av hög kvalitet, glänsande sprakade effekt läder eller mjukt matt läder och har praktfulla mörka färger. Sömnad och detaljer är av hög standard och påsar har extra metall och detaljer i mässing hårdvara.

Läder Hermes Replica Handväskor och tygpåsar, dessa är av hög kvalitet blank / matt lackläder och har ljusa juvel färger eller den överdådiga mörka färger. Sömnad och detaljer är av mycket hög standard och många av dessa har extra metall och detaljer i mässing hårdvara.

Novara Två avsnitt Shoulder Handväska: Denna är gjord av miljövänligt läder, Det finns två 21 tums handtag; Det finns två framfickor varav den ena är längs påsen och den andra är 5,5 inches bred, det finns en neutral bomullsblandning foder, det finns två stora fickor med dragkedja på insidan, Det finns fack för pennor, mobiltelefon, kreditkort och andra små föremål, Prima Bär Across handväska, det är gjort av miljövänligt läder, det finns en 50 tums justerbar rem, det finns en interiör med blixtlås och en från framsidan utanför dragkedjan säkrade ficka, det finns en neutral bomullsblandning foder, tillsammans med tre invändiga fack, det finns en annan avdelning för mobilen, det är en topp flik stängning med en dold magnetisk snap, Läder Shoulder Handbag, Det finns två invändiga fickor droppe. Den har en fodret. Det finns två öppna fack som skiljs åt av ett centrum dragkedja huvudfack. Rullade axelband som åtgärd 12 cm droppe från toppen av banden till toppen av påsen. Det finns en 6,5 tums interiör med dragkedja. Det finns en 18 tums dragkedja runt inträde till huvudfacket.

Läderclutch handväska, den är gjord av faux vitt läder. Den har en innerficka. Det finns en magnetisk snap stängning. Det finns en vacker dekorglas kristall ta upp. Den avtagbara kedja rem ingår. Det är ordentligt stadig.

No comments:

Post a Comment