Wednesday 20 June 2012

Samsung G600 vs Samsung U600 - förvirringen kvarstår

Samsung Electronics är uppskattad för sin attraktiva reglaget telefoner med förbättrade funktioner och extra funktioner. Som Nokia skryter om sin N-serie telefoner Samsung ligger inte heller långt bakom marschen med sin legendariska multimedia U-serien utbud av telefoner, vilket i hög grad avspeglar makt och enastående prestanda.

För att nämna några U-serien mobiltelefoner, däribland Samsung U100, Samsung U600 och Samsung U700 är manifestationer av Samsungs teknisk expertis och design-centrerad hållning. Var det en candybar formad telefon eller en gripskopa eller ett reglage telefon Samsung har presenterat några av de mest fantastiska prylar som har vunnit hjärtan flesta modemedvetna generationen. Nu om vi talar om Samsung U600, skulle det vara partisk om vi inte tala om dess funktioner. Liksom de flesta av sina telefoner, Samsung U600 också ett reglage telefon med en stor ans tydlig 2,2 inches skärm som kan visa 262k färger på 240 x 320 pixlar. Telefonen har också en imponerande inbyggd kamera på 3,2 megapixel samt autofokus och blixt. Så är dess musikaliska förmågor, som inkluderar, en integrerad musikspelare och FM-radio.

Men är kameran i Samsung U600 mindre kraftfull med mindre upplösning än Samsung G600. Liksom alla andra moderna mobiltelefoner Samsung U600 har också liknande anslutningsmöjligheter verktyg, såsom Bluetooth, EDGE, GPRS och USB. Ytterligare telefonen är en quad band telefon med 60MB internt minne och särskilt alternativ för utbyggnad av minnet med hjälp av microSD minneskort. En annan anmärkningsvärd skillnad mellan Samsung U600 och Samsung G600 är att Samsung U600 saknar funktionen TV-utgången till skillnad från G600.

Om vi ​​ska analysera den utifrån ett bredare perspektiv, både Samsung G600 och Samsung U600 är liknande telefoner som har omdefinierat Samsungs position som en av de bästa reglaget mobiltelefontillverkare i världen. Sin senaste Dessutom är Samsung G600 också en hög prestanda reglaget telefon med multifunktionella egenskaper. Det är prydd med en 2,2 tums TFT-skärm på 320 x 240 pixlar.

Men det mest anmärkningsvärda aspekten av telefonen är att den har en hög prestanda 5-megapixelkamera som förstärks ytterligare med autofokus, inställningar foto, blixt och lägen kamera. Så fotografering med den här telefonen är en lysande upplevelse. Som en musikspelare också det är inte långt efter att den har en digital spelare kvalitet musik samt en FM-radio.

Båda dessa mobiltelefoner är exceptionella på sina egna villkor, men om du är ute efter en bättre fotografisk erfarenhet, kan Samsung G600 vara det bästa alternativet.

No comments:

Post a Comment