Saturday 9 June 2012

Toshiba 32RV525R 32-tums 1080p LCD HDTV förutsättningslös granskning

Toshiba 32RV525R 32-tums 1080p LCD HDTV är helt enkelt en av de bästa HDTV i sin klass. Den är utrustad med funktioner som är väl tänkt att göra det mycket lättare för konsumenterna att använda TV. Den 32-tums 32RV525R är en stor LCD HDTV för dem som vill använda dem i hemmabio i små rum. Sanningen är, det är konstruerad för just detta ändamål också. Den 32-tums tv från Toshiba kommer med en blank piano svart bezel som är väldigt elegant ser verkligen och kan placeras vart som helst i huset.

Vad finns inuti lådan? Kommer med enheten är en fjärrkontroll för TV själv, en uppsättning batterier som skall användas för fjärrkontrollen, en rengöringsduk samt en bruksanvisning.

Denna enhet kan spela Full HD-filmer vilket är bra särskilt för dem hungriga för hög kvalitet grafik. Detta är dock fortfarande föremål för media används som den här funktionen kan bara sättas på prov om rätt media används. Det finns 3 HDMI-ingångar som bör vara mer än nog för det gemensamma hushållet. Bildkvalitet rapporterades av konsumenterna som tillfredsställande. Detta är ingen överraskning som Toshiba har lagt till i 1080p Full HD CineSpeed ​​teknik som erbjuder en uppdateringsfrekvens på bara 8 millisekunder. Detta garanterar också att det blir en smidig övergång mellan ramar medan du tittar på någon video.

The 32RV525R är också utrustad med DynaLight Dynamic bakgrundsbelysning funktion som tillåter TV för att justera bakgrundsbelysningen produceras i LCD i 256 olika nivåer. Med detta aktiverat funktionen gör det möjligt för användaren att uppleva en djup svart bild med skarpare detaljer och kontrast också. PC-användare kan också koppla in TV till sin dator som 32RV525R stöder Hög ingång upplösning dator via D-Sub kablar. I tillägg till detta kan spelare också utnyttja Gaming Mode finns på enheten för att minska förseningen spel styrenheten. Detta är bra speciellt för dem som spelar spel som inte kräver någon fördröjning mellan exempelvis en First Person Shooter spel eller en rollspel.

Toshiba hävdade att 32RV52R är utrustad med QSound 3D som ger ett surroundljud för betraktaren. Det finns dock krav från konsumenterna att ljudkvaliteten på enheten är medioker och är lämplig för normal visning. För dem som vill uppleva bättre kvalitet ljud, föreslås det att få en hemmabio uppsättning.

Totalt sett är Toshiba 32RV525R 32-tums 1080p LCD HDTV en anständig kvalitet TV med överkomligt pris för dig med begränsad budget. Den 32-tums skärmen är bra för dem som vill placera apparaten på ett litet hemmabio rum eller i deras sovrum. Men för ett större rum, föreslås det att få en uppsättning av minst 40-tum. Allt som allt har det allt som användaren behöver till ett pris som inte kommer att borra ett stort hål i användarens ficka.

No comments:

Post a Comment