Sunday 24 June 2012

Unika presenter till mormor & morfar-är de verkligen så svårt att köpa för? Min Top 5 Rekommendationer

Det är helt normalt att känna att köpa julklappar till dina morföräldrar är svårt. De är äldre och därför många trodde måste gå att hitta en gåva som de skulle uppskatta. Men om du gör en sökning kommer du bli förvånad över utbudet av lämpliga produkter tillgängliga för dem. Jag talar inte om ett par tofflor eller en tröja, men unika gåvor att du skulle förmodligen inte att hitta i butik. I artikeln kommer jag att belysa några av de unika och ofta användbar presenter till mor-och farföräldrar.

LAV Nav (toalett nattlampa) - du förmodligen inte skulle associera prylar med äldre, men Lav Nav är en fantastisk liten pryl som bara tilltalar de unga, men också att den gamla på grund av det är användbart och funktionell karaktär. Under många år har män och kvinnor fallit ut över placeringen av toalettsitsen. Kvinnor vill ha ner det, män vill ha upp den. De flesta kvinnor har, på ett eller annat tillfälle, tagit en sömnig resa till badrummet bara för att sitta på en toalett när sätet har lämnat upp som tydligen är inte så trevligt. Vakna på natten för att gå på toaletten är ett vanligt scenario, särskilt med de äldre. LAV Nav skulle kunna vara svaret. Detta lilla, skålade, enheten är lätt att fästa toalettstolen med medföljande självhäftande remsan. Dess inbyggda sensorn utlöses av rörelse. Dess geniala sensorer bedöma sätets läge. När du går upp på toaletten i ett mörklagt rum, det lyser grönt om toalettsitsen är nere, rött om det är upp.

Historisk Karta Gift Box-Denna gåva ger din morförälder till en historisk karta över de traditionella engelska grevskapet de bor i. I Storbritannien finns 39 traditionella län som fastställdes många hundra år sedan, men Thomas Moule och har varit grunden i engelska geografi under århundraden . Förutom att få en magnifik historisk karta har mottagaren av denna gåva också en fascinerande möjlighet att se hur deras länet såg mer än hundra år sedan.

Spåra din släktforskning Gift Box-Det här presentask gör att din morfar att upptäcka historien bakom deras efternamn och gå djupare in på deras släktträd. När de har registrerat sin present de kommer att skickas deras efternamn historia skrivs ut på en illustrativ certifikat. Denna information tillhandahålls av en grupp heraldisk och genealogisk forskare som har forskat mer än 80.000 olika namn. Det finns också en bok inneslutna inuti presenten kallas "The Best Nybörjarguide att spåra din släkthistoria" som kan hjälpa dem avslöja varifrån deras familj. Det finns också en tom släktträd bifogas, så att de kan spela den glömda namn som de upptäcker.

The Mind tränare Toalettpappershållare-the Mind Trainer Toalettpappershållare, uppmuntrar till att du träna din hjärna som din avlopp. Toaletten rulle har 10 olika pussel / spel präglade på det (i färg): inklusive pussel, övningar hjärna, Sudoku och memory spel. Jag skulle starkt rekommendera The Mind Trainer Toalettpappershållare som en gåva till mor-och farföräldrar. Till en början kan verka lite dum för att ge en sådan nyhet gåva för äldre. Det finns dock en uppenbar fördel med att använda Mind Trainer arbetsträl Roll som "hjärnan" motion. Det faktum att den kombinerar nyhet och användbarhet tillför en touch av ljus humor till gåvan.

Diner Dirt Buster-Det är en mini dammsugare i form av antingen en klassisk Cheeseburger eller Muffin. Att vara handhållen, är det extremt lätt och portabel. Dessutom att med tillräckligt starka sug plocka upp smulor från din mormor ökända Apple Pie till bitar av vardagliga smuts runt hemmet, det är en ännu en användbar gadget för mor-och farföräldrar.

Ovanstående lista mina topp 5 unika presenter till mor-och farföräldrar, men naturligtvis finns det ett brett spektrum av produkter som finns.

No comments:

Post a Comment