Thursday 14 June 2012

Initiera ett Joint Venture

Ett joint venture är ett ömsesidigt fördelaktigt avtal mellan två eller flera företag eller privatpersoner. Det är enkelt förklaras med ett exempel.

Föreställ dig att du just avslutat en stor produkt på stickbeskrivningar och tekniker. Du har en bra produkt, men ingen lista eller abonnenter rekommendera det till. Efter lite forskning, kontakta dig Jill Stickning distributionsföretag. Hon har en stor kundbas och har varit i branschen i fem år. Du kontaktar Jill via e-post eller telefon och föreslå ett joint venture. Hon kommer att skicka produktinformation till sin lista och du och Jill kommer att dela de ekonomiska vinsterna.

Det är en win-win situation och alla förmåner. Du och Jill kommer varje tjäna lite pengar och Jill abonnenter kommer att få tillgång till en bra produkt. Naturligtvis finns det några detaljer på vägen:

Du måste ha en bra försäljning sida.

Du måste ha en process på plats där köpare kan hämta din produkt.

Du behöver veta växelkursen av besökare till affärer. Det är, av 100 personer som besöker din försäljning sida, i genomsnitt, hur många av dem köpa din produkt. Denna siffra är viktigt eftersom potentiella joint kommer att vilja veta den här informationen innan de åtar sig att göra affärer med dig. Om du bara utvecklat produkten och inte har denna information, se till att din potentiella joint venture-partner är medveten om detta faktum. Även om det är sant, kan det vara svårare att hitta en partner under dessa omständigheter, måste du ha en ärlig och öppen relation med alla dina affärsbekanta. By förvränga fakta bara en gång, kan du förstöra ditt rykte och förstöra eventuella framtida affärsmöjligheter.

När du väljer att göra din första joint venture, måste du göra lite efterforskningar. Läs om verksamheten och personen du överväger att göra ett joint venture med. Hur länge har de varit i branschen och hur länge har de varit marknadsföring till din nisch? Är deras hemsida helt nya eller har de funnits ett tag? Känner du dig bekväm med dem? Skulle din produkt nytta för deras kunder?

Efter att ha avslutat din forskning, är det dags att kontakta dem med dina förslag. Berätta om dig själv, din produkt, hur den är konvertering, och hur det kan gynna deras kunder. Erbjud dig att skicka dem en kopia av din produkt. Vara professionell och inte försöka hype din produkt eller säga att det kommer att göra dem rika. Var absolut ärlig och up-front. Om de Passa på att utnyttja, inte motarbetas, gå vidare och komma igång på din nästa förslag.

Behöver du en produkt för ditt Joint Venture?; Skapa din egen eBok i 3 enkla steg!; Milliondollararticle / ezebook.html /?ezJV

Gratis e-böcker! GRATIS nedladdningar; tjäna pengar! Bygg din lista! Följande ingår utan kostnad: ; Milliondollararticle /?LB2Article

Bara att starta en lista?; Finjustera din squeeze sida!; Milliondollararticle/squeeze8

No comments:

Post a Comment