Monday 18 June 2012

För en fungerande och Fashionabla nytt tillbehör, plocka upp en Ladies plånbok!

Om du är i marknaden för en ny damer plånbok, kommer dessa bra alternativ i en damer plånbok markera kvalitet, hållbarhet och långsiktig klassiskt utseende.

The Cole Haan Continental plånbok är ett roligt alternativ i en blå läder färgsättning. For $ 195,00, kan detta plånbok bli din. Denna plånbok kommer i en mjuk spanska mocka med slätt läder. Den anpassade blek guld hårdvara är en vacker kontrast detalj medan snäpplåsnings gör öppning och stängning denna plånbok en vind. Lädret Interiören är prydd med en logotyp jacquard foder som bara belyser den övergripande skönhet och förfining av denna design. Med gott om plats för alla dina behov, är detta plånbok ett utmärkt val för plocka upp på ett oväntat, men ändå klassisk, färgsättning.

För vissa större kurage och funk, plocka upp Commes des Garcons Polka Dot plånbok för $ 235,00. Denna plånbok är ett bra alternativ som är prydd med målade prickar på luxe läder med dragkedja runt stängning. Denna plånbok har en snap Börs för skönhet och roligt, medan de fyra kreditkort kortplatser och läderfoder kommer att belysa skönhet och hållbarhet. Detta kommer att vara ett så roligt alternativ för att ta omkring om du vill göra utan din plånbok, och gå ut för en natt på stan med just denna roliga och lekfulla stil.

The Tumi Capra plånboken är en rolig resa alternativ för $ 278,00. Denna plånbok är tillverkade av naturliga, hopsjunken italienskt läder och har en zip-runt stängning, ID fönster, 10 kortplatser, blixtlås, biljett och fack valuta för gott om plats. Med två naturliga och neutrala färger att välja på, är detta plånbok stor och full av funktioner för att göra resandet enklare. Du kan hålla alla dina viktiga dokument, kort och valuta allt i ett område som kommer att säkert förvaras.

The Lodis Opera plånboken är en härlig val för $ 120,00. Denna plånbok är en klassisk design i en bi-faldig plånbok med gott om förvaring. Utmärkt för den kvinna som gillar att ha henne innehåll särade och inte förpackas tillsammans i en liten plånbok, är detta ett utmärkt val. Se till att du har en tillräckligt stor plånbok för att noggrant och säkert stuva denna plånbok bort. Den öppna propositionen facket kommer att göra det enkelt för dig att organisera din valuta. Zip mynt ficka kommer att hålla din valuta stuvade säkert, och de sex kreditkort slots kommer ge dig massor av sätt att lagra dina viktiga kort och annan information. Med ett checkhäfte och registrera transportör, kan alla dina nödvändiga pengar och finansiella liknande föremål på ett säkert sätt på ett ställe för din bekvämlighet.

För en kul lackläder plånbok, plocka upp Rebecca Minkoff Mjuk plånbok för $ 125.00. Detta lackläder plånbok har en ficka med blixtlås och logotyp plattan på framsidan. Med två fickor med dragkedja på baksidan, har denna plånbok kontrasterande guld hårdvara för en lyxig look du kommer att älska.

The wraparound dragkedja och inredningsdetaljer zip pocket säkert stows bort de objekt inuti denna plånbok. Denna vackra alternativet kommer att vara ett utmärkt komplement till dina tillbehör garderob som en stor vardagliga plånbok som är vackert och ack så lyxigt!

Så om du söker ett nytt tillbehör, helst en damer plånbok, innehöll mönster här underbara val att välja på. Massor av olika alternativ presenteras här, se till att behaga brett spektrum av personliga smak för ett bra tillbehör du kommer älska att använda om och om igen!

No comments:

Post a Comment