Tuesday 12 June 2012

De ödmjuka scarf-räddare något sätt occasion

Även om vi alla kan se oss själva som djärva och vågade, när det gäller att handla kläder vi tenderar att spela det säkert. Vår överlevnad instinkter säger oss att det är bättre att smälta in i folkmassan (kanske en fin slinky svart klänning), snarare än står ut för mycket (vi bara ignorera det rosa polka-prickad overaller).

Tyvärr det är inte länge innan vi börjar klaga igen om att vara uttråkad med våra tråkig garderob. Hellre än att rusa ut för en annan shopping fix och en splurge på kreditkortet, vi kan använda en scarf för att få välbehövlig KRAFT till våra kläder.

Kom ihåg att snygga svarta klänning slinky, varför inte binda en färgglad sidenscarf löst runt höfterna, vilket gör midjan ser mindre samtidigt få klänningen till liv. Eller kanske du kunde drapera en stor sidenscarf över axlarna som en sjal för att förbättra ditt exotiska sida. Naturligtvis kan du alltid lita på pålitliga traditionella halsen scarf, en look som är mycket populär i kaféer i Paris.

Scarfen kan användas för att ge liv till varje outfit från jeans och t-shirt till en balsal klänning. Scarfar kommit i ett brett urval av tyger som kashmir, fleece, silke och ull och ett brett spektrum av stilar, färger och former. För dem på en budget halsduken är stor för att säkerställa din garderob håller fräscha längre.

Här är några tips som hjälper dig på vägen

Var flexibel och kreativ. En scarf erbjuder oändliga möjligheter. Du kan knyta den, insvepa det, snurra det, eller drapera den. Den kan användas som en hals scarf, en sjalett, en linning, en axel drapera eller ens en grimma-top. Så får kreativ, prova olika utseenden, krydda upp saker!

Var förberedd. Beväpna dig med en rad olika halsdukar i olika tyger, former och storlekar. Då kommer du att vara redo för alla mode tillfälle.

Lär dig att knyta olika halsdukar. För att låsa upp den magiska halsduken, vill du verkligen lära sig olika sätt att knyta den. Här är tre grundläggande hals band att komma igång

Front knut, Börja med att vika en tunn fyrkantig scarf diagonalt i en triangel. Ta tag i breda och mittparti, och vik tills halsduken bildar en 2-tums band. Häng scarf runt halsen och knyt en lös knut. Denna fungerar bra med en öppen krage blus.

Shoulder drapera, Vik ett stort torg scarf till en triangel. Ta tag i två diagonala hörn och vik den ännu en gång att bilda en rätvinklig triangel formad. Häng halsduk över ena axeln med den långa raka sidan garderoben till halsen. Slutligen knyter de två förlorar ändarna över andra axeln.

Den långa halsduk; För långa vinter halsdukar, vik scarfen i två och drapera den över halsen. Tuck båda de lösa ändarna genom öglan och dra i båda ändar för att dra åt halsduken som krävs.

Glöm inte som alternativ till knyta knutar, kan du använda stift, ringar eller klipp halsduk.

Halsdukar är ett bra och enkelt sätt att förbättra din garderob, så var inte rädd för att experimentera och ha roligt. Om du är osäker på en viss stil be om råd från en pålitlig vän, och om en titt inte fungerar, förhoppningsvis kommer de att låta dig veta. Andra kloka bara gå för det, vara kreativ och sätta din garderob till liv.

No comments:

Post a Comment