Monday 4 June 2012

Samsung Galaxy 2 recension

I intervallet Android mobiltelefoner, är Samsung förväntas medföra dess förbättrade version av Galaxy, omnämnd som Galaxy 2. Bilderna på denna mobiltelefon är läckt ut på webben och sedan dess mobiltelefonen branschen surrar om ankomsten av denna telefon. Det finns dock inga officiella tillkännagivandet av mobiltelefonen ännu, men förväntningarna är att på februari 2010, kommer det officiellt att tillkännages och av det andra kvartalet kommer det att nå marknaden. Det ser liknar Motorola Milestone, men låt oss hoppas att det har vissa unika specifikation så att den inte går obemärkt förbi i den starkt konkurrensutsatta sortiment av telefoner pekskärm som HTC Google Nexus One och Apple iPhone 3GS.

Den största höjdpunkten på Samsung Galaxy 2 verkar vara dess massiva 3,7 inches AMOLED display. Inte bara storleken på skärmen är stor, men det är en hög slut kapacitiv pekskärm också. Den kan visa 16 miljoner färger och det ingår Accelerometer sensor för automatiskt rotera också. Enheten drivs med Android OS, v2.1 och Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz processor.

Med SMS, MMS, e-post, chatt, post, etc. Det är en fröjd för meddelandehantering ändamål. Uppgifterna tillgänglighet är också top notch med klass 12 GPRS och klass 12 EDGE också. På toppen av det, ser HSDPA på 7,2 Mbps hög hastighet erfarenhet surfar. Utöver detta finns det Wi-Fi också.

Förutom utmärkta funktioner pekskärm, är kameran i mobiltelefonen dess stort plus också. Den är laddad med en 5 mega pixel kamera som erbjuder LED-blixt, autofokus tillsammans med geotaggning, och le och ansikte funktioner upptäckt. Videoinspelning kan göras med kameran, men det finns ingen sådan information hittills om Samsung Galaxy 2 kommer att innehålla en sekundär snapper eller inte.

Galaxy 2 kommer att innehålla alla Google-program som Google Maps, Google Talk, Google Search och Gmail. Bortsett från detta finns det tillgång till YouTube, Calendar och Picasa integration. Li-Ion batteri ska driva enheten. Kassa Samsung Galaxy 2.

Samsung Galaxy 2 kommer att stödja många applikationer som det är en Android-enhet. Därför är bra minne tillbaka också en nödvändighet. Det är därför, har Samsung integrerat internt minne på 32 GB och microSD-kortplats för att expandera minnet.

No comments:

Post a Comment