Wednesday 13 June 2012

Hur man bygger en bra kundrelation med Web Internet Marketing

Tidigare i år globala uppgiftslämnaren comScore Network visade att under 2006 e-handel intäkter passerade 100 miljarder dollar varumärke. Även om detta inte kan vara en stor sak i den verkliga världen är detta en viktig milstolpe för webben internet marknadsföring.

Det betyder inte självklart människor kommer att sluta gå till Macy's eller Wal-Mart. För många människor är det något underbart bekant om att gå inne i en butik. Antingen öga mot ansikte kundservice och support, faktiskt kunna röra de produkter eller bara komma ut ur huset, är verkligheten e-handel i många sätt kommer aldrig att kunna konkurrera med de traditionella butikerna.

Men du kan skapa en nivå av förtroende och pålitlighet som kan mäta någonting offline genom att inrätta ett effektivt webbstrategi webbplats marknadsföring. Många farhågor som människor har om att göra affärer på internet kan lindras genom det sätt du genomföra din webbstrategi webbplats marknadsföring. Det finns flera saker du kan göra.

1. Sätt dig i deras skor.

Företagen har kommit och gått på grund av påtryckningar från många butiksägare att de vet vad som är bäst för kunden. Bara lägga en produkt där ute och folk kommer automatiskt falla in i ledet. Inte! För att få mest ut din Internet-marknadsföring plan, måste du hela tiden fråga dig själv vad gör dina kunder vill ha? Sedan ge det till dem. Är det mer variation av produkter eller för att ha någon och alla deras bemöta farhågorna innan de väljer att köpa. Du kanske inte kan svara på alla frågor eller oro, men att ha fram arbetet med att försöka kan bara öka din kurs kund konvertering.

2. Griper deras uppmärksamhet på rätt sätt

Hur många gånger har du gått in i en butik och något inte sitta bra med dig. Kanske var kvaliteten på varorna eller mindre än stellar kundsupport du fått. Oavsett orsaken det gamla talesättet, att du aldrig får en andra chans att göra ett första intryck är fortfarande en betydande del av affärslivet. Detta gäller dubbelt för din webbplats sida. Om folk inte gillar din hemsida på första visning det lättaste för dem att göra är att klicka på en annan webbplats.

Om du till exempel sälja videor en bra marknadsföring webb internet du kan göra själv och kunden en stor tjänst genom att ha bilder av dina bästa säljande filmer med en kritik av dig eller människor som har sett dessa filmer. Om möjligt gå till en av de många platser fildelning och nedladdning filmklipp på din webbplats sida. Gör din webbplats interaktiv och uppmuntra människor att lämna synpunkter på vad filmer som de gillar eller ogillar. Poängen är att inte bara fånga deras uppmärksamhet och håller den utan att låta din webbplats bli bekant och bekväm för dem. När du gör detta, får köpa en produkt skede lättare för människor.

3. Finns för Ready.

Har ett problem på ditt lokala varuhus? Fråga bara manager. Det kanske inte främja webbplats på Internet marknadsföring särskilt om du har en världsomspännande kundkrets spridda över olika tidszoner. Det är därför du bör överväga att bygga en sida webbplats eller två som inte gör något utan svara på frågor kunden kan ha. Om du kan ställa upp online kundsupport bra men en vanlig fråga sidan borde göra susen. Även kasta in några användbara tips om hur de kan få ut det mesta av din produkt.

En sak du absolut vill betona i din kundrelation är säkerhet och trygghet att köpa en produkt. Visa detta tydligt och backa upp det med vittnesmål från människor som har köpt av dig tidigare. Om du just har börjat se till att säkerheten parametrar att köpa från dig tydligt och tydligt på din webbplats sida och backas upp med en garanti.

Folk blir mer tillfreds med att köpa på nätet men det betyder inte att du kan ta detta för givet. Många av de farhågor som folk har om shopping inte förstoras tusen gånger över när det gäller att köpa på internet. Din internet marknadsplan bör innehålla en bra design webbplats byggd på ett sådant avstånd så att människor växer att lita på dig. Gör detta först och de inkomster som kommer att följa.

Daryl Campbell inbjuder dig att få mer gratis tips, video, steg för steg handledning och upp på minuten information som hjälper dig att utveckla din verksamhet till en långsiktig framgång på Internet Marketing Guide

No comments:

Post a Comment