Tuesday 19 June 2012

GHD vs CHI - Vilket är det bästa Flat Iron?

Både GHD och Chi är tekniska innovatörer i tillverkningen av strykjärn. CHI har integrerat "Nano Silver" teknik, som de hävdar inte bara att hjälpa CHI plattång för att utföra andra märken men kommer också att sterilisera och döda bakterier. GHD inneburit en revolution i konsumentmarknaden för rakpermanentningsmedel när den banade väg för införandet på marknaden av keramiska värmeelementet och plattor. Men vem gör den bästa platt järn?

Efterföljaren jämför GHD 1 Mk4 med den i CHI Turbo 1. Både GHD och CHI fungerar väldigt bra i platt järn recensioner och betyg, och båda verkar ha en trogen kundkrets, så att hitta om man är överlägsen de andra är inte lätt. Så, låt oss dela upp det i kategorier för att ta reda på vilka priser bättre än den andra.

design.

Saxen på Turbo strykjärn har nu en ny utformning, ergonomiska (så att de hävdar) grepp som gör det enklare, mindre tröttande hår riktning. Trots ett uppfräschat grepp CHI Turbo håret straigthener är inte den mest eleganta på marknaden. Även kontrollerna är på sidan av greppet - detta kan göra det lättare att sätta på / stänga osv men ibland växlar tycks komma i vägen och värre, kan du av misstag stänga av dem på / av vid användning. Den nya GHD Mk4 har verkligen en ny snygg design. Kontrollerna är på ovansidan av den nedre grepp, vilket är bättre - så de är på insidan. Även det avrundade fat gör det enkelt att skapa lockar, flikar och vågor. När det kommer till utseende och känsla, vinner GHD fällt.

Uppvärmningstid

Både CHI Turbo och GHD Mk4 strykjärn värma upp på några sekunder. Och båda har variabel värme kontroll. Men GHD kommer ut på topp igen när det gäller temperaturreglering: det Mk4 kommer med rysning läge för att bekämpa kondens som kan orsaka skador på järn om rumstemperaturen är under 5 grader C. Så går denna runda till GHD också.

Power Supply

Arbetsgruppens levereras med ett 9 fots sladden men CHI levereras med en 10 fot nätsladd. Ett klagomål när man använder ett strykjärn är att strömsladden är för kort - speciellt när man försöker räta på ryggen. Saxen på Turbo använder bara 20-25 watt el, mindre än GHD Mk4 platt järn, så det är billigare i drift. Dock arbetsgruppens kommer med två extra funktioner som en del kan eller inte kan finna användbart, det har automatisk flera spänningar för internationellt bruk - du bara koppla in den - och den har ett viloläge som gör den platta strykjärnet om det är inte använts på 30 minuter.

Pris

Saxen på Turbo 1 platt järn är inte billigt detaljhandel för cirka 120 dollar. Arbetsgruppens är mycket, mycket dyrt och oftast säljs för nästan dubbla priset på CHI Turbo. Det är verkligen svårt att motivera kostnaden för GHD Mk4, många helt enkelt inte kommer att betala så mycket för en plattång.

Som rätar hår bäst?

Det verkar en nästan omöjlig fråga att besvara. Både GHD Mk4 platt järn och CHI Turbo plattjärn få ett genomsnitt på ca 4 av 5. Varje tycks ha lojala och nöjda kunder och det verkar vara väldigt få ägare av ett strykjärn som växla över till den andra.

Om du köper GHD platt järn eller CHI lägenheten stryker är svårt att svara på. Personligen tror jag att GHD Mk4 sig vara en mycket mer up-to-date styling verktyg än CHI Turbo, och i den bästa av världar, skulle jag köpa det, men jag känner att GHD, trots att den ett utmärkt verktyg, är fortfarande dyra.

Följ länkarna för att få mer platt järn recensioner

No comments:

Post a Comment