Monday 11 June 2012

Sony Ericsson W580i-en fashionabel musiktelefon

Den legendariska Walkman-serie telefoner har överträffat nästan alla andra musikmobiler med sina unika musikaliska förmåga. Denna musik inriktade enheter låter användare ladda upp och ladda ner deras favoritmusik och hela album och även underlättar för dem att ordna dem i spellistor som passar genren och temperament. En stolt medlem av serien Sony Ericsson W580i, som finns i olika färgvarianter, däribland Pink, Grey och bleka är säkert en utmärkt Walkman-telefon med fantastiska funktioner.

Den fungerar på quad-band GSM mobilnät och har hög hastighet NetFront webbläsare för enkel tillgång till Internet. Anslutningar tekniker som Bluetooth och USB kan du överföra data med många andra kompatibla prylar. Den musikaliska upplevelsen i Sony Ericsson W580i är också superb. Denna Sony Ericsson mobiltelefon erbjuder användarna med livlig musikalisk upplevelse med sina avancerade egenskaper och funktioner. Telefonen är också utrustad med attraktiva imaging funktioner som en högpresterande megapixelkamera med QVGA skärm, zoom, blixt och video och spela in.

Att ge en bättre musikupplevelse Sony Ericsson W580i också har en integrerad FM-radio med RDS som också kan visa information som skickas ut av stationen som gäller namnet på låten och artisten. En annan uppseendeväckande som finns i telefonen är en Disc2Phone-mjukvaran som hjälper till att överföra låtar direkt från en musik-CD till Sony Ericsson W580i genom att dra och släppa på bildskärmen på datorn. För att öka musikupplevelse stöder telefonen också MegaBass.

Den "Spela nu" funktion inom Walkman mjukvaran, representeras av en grön ikon på skrivbordet mobiltelefoner, kan starta en dynamisk webbapplikation för att gå online för ny musik innehåll utan att använda webbläsaren på telefonen. I en Sony Ericsson W580i användare har stora möjligheter att lyssna till så många ringsignaler som de vill, välja låtar och ringsignaler som han vill och nedladdningar direkt till telefonen. Han kan även lyssna på låten och ringsignal innan du köper den.

Här finns också en programvara kallad "Shake It", som gör shuffle kontroll som kan aktiveras genom att helt enkelt skaka på luren. Vad gäller design och utsikterna också telefonen är oöverträffade till någon av sina samtida. Speciellt den rosa och vita variant av Sony Ericsson W580i är mycket populär bland de kvinnliga kunderna och tonåringar.

Om du vill veta mer om de senaste Sony Ericssons mobiltelefoner gillar Sony Ericsson W580i, Sony Ericsson W850i besök: Mobile Phones.

No comments:

Post a Comment