Wednesday 13 June 2012

Samsung G600 mobiltelefon - Martin's Quick recension

Du ganska mycket vet vad du kommer att få med alla Samsung mobiltelefon, och som fortsätter med sin nya G600 modell. Med avstamp från tidigare telefoner när det gäller dess utformning, är G600 inte den mest fantastiska telefonen att titta på, men när det gäller funktioner är det ganska svårt att slå.

Precis som sin konkurrent Nokia N95 har G600 en 5.0mega-pixel kamera, som finns bakom skjutdörr som är standard för så många Samsung modeller. Kameran har en autofokus-läge, vilket kan göra det lättare att ta bilder om du inte har stadigaste av händer, men det är också väldigt känslig, så det kan ta lite tid att vänja sig.

Trots att kameran kommer med en ficklampa, det är inte den överlägsna xenon typ, så du inte får den största av skott i mörker. Dock är bildkvaliteten i allmänhet utmärkt, liksom den video som gör funktionen att du kan använda G600 kamera för. Möjligheten att skriva ut dina bilder är väl tillgodosedda, som ansluter till en laptop eller PC är ganska enkelt.

Media alternativ, som med de flesta Samsung modeller, ganska välfyllda. Du har din MP3-spelare, ganska mycket standard på varje anständig luren nu, liksom stöd för AAC-format. Ljudkvaliteten är god genom telefonens högtalare, men om du verkligen vill dra nytta av kvalitet, en bra uppsättning hörlurar är bättre, oavsett om det är Samsungs egna eller andra Bluetooth-modeller. Det finns också en FM-radio och möjlighet att blanda dina låtar, så att du inte kommer att lämnas vilja när det gäller att lyssna på musik på G600.

En sak som kan vara förvånande om Samsung G600 är att det inte är en 3G-modell, särskilt eftersom den kommer med en bra uppsättning funktioner annat. Med Nokia sweet-tala marknaden med dess utmärkta N95, att inte tala om kommande S60-modellen, verkar det precis som en missad möjlighet för Samsung. Det gör förringar inte alltför mycket från telefonen, men det är en uppenbar försummelse i alla fall.

En sak du kan garantera allmänhet med Samsung är dock samtalskvalitet, och återigen G600 inte besviken. Talet är klart och tydligt, även om detta inte skingra lite om du använder högtalartelefonen alternativet. Batteritiden är också ganska imponerande, med ca 2 dagars standbytid.

Detta innebär över till telefonens interna minne, vilket är en rimlig 40MB, men lyckligtvis du inte har möjlighet att uppgradera detta via ett microSD-kort expansion slot. Med imponerande ljud funktioner på G600, det kommer nog att bli en av de första saker användarna av denna telefon gör.

Med Web 2.0-kompatibilitet, en imponerande kamera och bra media alternativ, Samsung G600 annan fast post från den koreanska tillverkaren. Det kan saknas i 3G, men om du kan leva utan det, då detta är ett bra alternativ till Nokia N95 som enda handenhet med en 5.0mega-pixel kamera. För nu, åtminstone.

Om du vill spendera mindre, anser Samsung G600 gratis abonnemang erbjudanden. Eller alternativt försök handlar om fri abonnemangskostnader för hela 12-månaders kontrakt.

No comments:

Post a Comment