Saturday 2 June 2012

Corporate Diwali Presenttips

För företagskunder Indien är Diwali ett tillfälle att splurge och njuta! Det är dags att bygga relationer med medarbetare, partners och kunder genom att skämma bort dem lite. En hel del brainstorming går till val av företagens Diwali gåvor och fortfarande chefer är förvirrade över deras beslut. För att komma till undsättning av sådana tankeväckande gåva selektorer, här är några populära och mycket uppskattade företagens Diwali gåva idéer.

Gourmet Gåvor

Deepawali är det dags att njuta på alla sätt och detta definitivt inkluderar god mat! Gourmet gåva försvårar bestående av mithais, gör torkade frukter, sylt, sorbet, kakor och choklad en utmärkt Diwali present för de anställda. Denna festliga hindra återspeglar välstånd och glädje och kommer också att framföra era lyckönskningar för er kära kollegor och affärsbekanta. Medan välja objekt gourmet gåva, gå in för populära och exotiska smaker. Eftersom Diwali är en familjefest ihåg smaken av barn och andra familjemedlemmar så att alla finner något intressant i korgen.

Elektroniska prylar

Elektroniska prylar göra en annan mycket uppskattad Diwali idé. Främst faktor som bör beaktas samtidigt välja elektronisk gadget är budgeten. Populära elektronisk gadget presenter till Diwali inkluderar iPods, digitalkameror, händig-cam, MP3-spelare, DVD-spelare, PDA, trådlösa telefoner och projektorer. Du kan också överväga Gifting ett hem apparaten som ångstrykjärn, Juicepressar, brödrostar, mikrovågsugn, OTG, kaffebryggare, riskokare, elektroniska vattenkokare etc. Barbeque-apparater, roti beslutsfattare och fritöser göra en idé roman gåva för Diwali. Om priset inte är ett hinder gå in för LCD-TV eller bärbara datorer. Observera att i händelse av elektroniska prylar, ska särskild försiktighet vidtas för att säkerställa kvaliteten på produkten.

Porslin objekt / Husgeråd

Porslin objekt och redskap är ett traditionellt men ändå bäst säljande gåva för Diwali. Om mottagaren är vinkännare skulle en attraktiv Diwali idé finnas en rad bar tillbehör som ishinken, shaker, bar tool set, vinflaska rack, läder fickplunta, vinglas, surahi / kannor etc. För den hemtrevliga de gå för te - ställer middag och eleganta glas. På den övre delen kan du gå för silver te-apparater eller andra stilfulla tillbehör silver.

Decoratives

På Diwali människor går i för hus renovering och redecorations därmed decoratives göra en mycket uppskattad Diwali idé. Prioriterade gåvor i denna kategori omfattar målningar, ljusstakar, bitar visar, skulpturer, vaser och hängande klockor. På gynnsamma tillfälle av Deepawali stilfulla puja tillbehör som mässing Diya och silver thali puja kan också övervägas.

Papper och Desk-top Gåvor

Papper och Desk-top Presenter gör en fantastisk idé för företagens Diwali Gifting. Du kan enkelt gåva dem till ditt företag medarbetare, partners och kunder. Intressant gåva idéer i denna kategori är silver pennor och andra pennor, väskor portfölj, arrangörer företag, klockor, examinerad uppsättningar, läslampor etc. Feng Shui gåvor och hårt bundna kaffe böcker bord gör en anmärkningsvärd företagens Diwali Gifting idé.

No comments:

Post a Comment