Thursday 14 June 2012

Förbättra Restaurang Städning Arbetet med ångrengöringsapparater

Många krögare föredrar att köpa en bra renare kvalitet ånga att hålla sina restauranger ren och hygienisk. These rengöringsmaskiner mata torr ånga ånga på hårda ytor för att lösa upp nästan alla typer av smuts och föroreningar. Vakuumet bifogade med branschens bästa maskinerna utdrag då den uppmjukade rester av smuts och föroreningar.

Om du söker på nätet, kommer varje säljare har oftast mer än en typ av ånga ånga renare, golv ånga renare, bärbara ånga renare och industriell ånga renare att välja mellan. De flesta av dessa maskiner kan utnyttjas för restaurang rengöring, även om vissa tekniker är att föredra. Men först är det viktigt att förstå behovet av rengöring med ånga system.

Behov av ånga Städutrustning inom restaurang

För varje restaurang, renlighet och hygien är viktiga aspekter. De flesta människor kommer till restauranger inte bara ha mat, men också att tillbringa kvalitetstid med sina familjer och vänner. Därför är representationen av restaurangen lika viktig som den mat som serveras. Detta sätter Diners aktiviteten minskar som vid städningen av anläggningen där deras mat är under utarbetande och ger dem möjlighet att njuta av en trevlig kväll.

För att behålla denna aptitretande miljö kommer restaurangägare måste möta det hot som matrester, tuggummi rester, smutspartiklar, olja och fläckar till följd av en mängd olika utsläpp. Rengöring av restaurang bord och bänkskivor regelbundet är det vanligaste sättet att upprätthålla renlighet samt tilltalande atmosfär. En ångtvätt är den bästa städmaskinen för detta ändamål.

Dessa maskiner kan ge en utgående temperatur på upp till 360 ° F och sluttryck nivå på upp till 150 psi. Denna höga temperatur smälter nästan bort smuts och andra föroreningar från bordsskivor, stolar, bänkskivor, mat ytor förberedelse, glas och andra ytor. Rengöring med ånga system kan även användas för att upptäcka rengöra mattor för att ta bort vin spill, tappade mat och mycket mer.

Följande är tips på den bästa ånga ånga renare teknik för restaurang rengöring:

Antimikrobiella Machines

Några av de senaste modellerna av industriella system ångtvätt är utrustade med anti-mikrobiella teknik. Denna teknik kan eliminera mer än 99 procent av vanligt förekommande bakterier, svampar och andra mikroorganismer. Våning ånga renare maskiner som har antimikrobiell teknik är praktiska på restauranger. Inte nog med att rengöring med ånga maskinen möjligt för ägare att behålla sina restaurangens ren miljö kan de se till att det är en sund och säker miljö för anställda och kunder.

Automatisk påfyllning Maskiner

En annan användbar funktion i modern Ångrengöringsapparater är deras kontinuerlig påfyllning teknik. Detta gör att användarna kan fortsätta att manövrera maskinen medan påfyllning av tanken. I konventionella maskiner, måste man stänga av maskinen när det är dags att fylla på tanken. Maskinen kyler av och sedan måste värmas, en tidskrävande process. I modern utrustning, ger en ytterligare icke-trycksatt tank användarna att fylla det samtidigt medan reningsprocessen fortsätter. En ännu bättre funktion som kallas direkta vatten foder, finns med många industri-klass modeller. Det tillåter maskinen i kontakt med en källa av vatten.

Gum Borttagning Teknik

Tuggummi avlägsnande är en mödosam, tidskrävande, men nödvändigt ansökan på restauranger. Många barn och vuxna har för vana att sticka sina tuggummi på undersidan av ett bord eller en stol, eller kasta tuggummi på marken innan en restaurang. Detta kan leda till fula och svåra att ta bort tuggummi fläckar. Ångtvättar med gummi avlägsnande teknik använder höga temperaturer ånga, en bifogad vakuum, ett tuggummi avlägsnande lösning och en rostfri borste för att avlägsna tuggummi helt och effektivt.

När välja rätt rengöring med ånga utrustning för din restaurang, kom ihåg att det finns maskiner som står över resten. Leta efter antibakteriella teknologi, tuggummi kapacitet avlägsnande, kontinuerlig påfyllning funktionalitet, komponenter av hög kvalitet, och garantier från största leverantörerna.

No comments:

Post a Comment