Wednesday 27 June 2012

Product Page SEO 101 - Komma era produktsidor på SERPS

Det är en fråga jag hör om och om igen: Hur gör jag min produkt sidor rank i sökmotorerna? De flesta e-handel webbplatser kämpar med rangordning sina sidor produkt detalj på tre faktorer: dubbletter straff, dålig interna länkar struktur och konkurrens. Då ingenting kan göras åt den sista frågan, kan mycket sägas om de två första.

I den här artikeln ska jag dela en del av taktiken jag använt för att förbättra rankingen produktsidan för mina kunder.



Låt produkten Recensioner: Omdömen är en säker sättet att se dina sidor är rika med unikt innehåll som sker endast på din webbplats. Tillbaka när vi kunde se kompletterande resultat på Google SERPS, fann jag att sidor som hade unika produkter recensioner inte slutar som extra resultat. Tvärtom gjorde sidor utan unika beskrivningar eller omdömen. ; Använd sökord rika webbadresser: Eftersom de flesta webbplatser där ingenting säljs är kopplade med en dynamisk databas, använder de fula webbadresser som innehåller minst en siffra parameter. Konvertera dina kategori produktsida webbadresser i vänlig, sökord rika fil-och mappnamn. För mer info om URL omskrivningar, kolla in den här Wikipedia-artikeln. För IIS användare kanske du vill överväga den här programvaran från ISAPI omskrivning. Ska ni inte använda Tillverkare beskrivning: Motstå frestelsen att kopiera och klistra in en tillverkare under förutsättning produktbeskrivningar. Varför? Eftersom alla dina konkurrenter använder dem också. När Google känner flera sidor med samma innehåll, kommer det att gynna sannolikt platsen där innehållet publicerades först. Dessutom är dessa lager produktbeskrivningar är ofta inte de mest välskrivna från en försäljning perspektiv.

Ingen Följ Taggar i Länkar: Många webbplatser distribuera sina intern länk saft på ett sådant sätt som inte är gynnsamt för sidorna produkt detalj. För att din sidor rankas högt, måste de få en anständig flöde av PageRank. Jag skulle starkt rekommendera dunka en no-följ taggen på mindre viktiga sidor ur ett SEO perspektiv (t.ex. sekretess, säkerhet, om oss sidor). Tänk bara på att länka till dem från din webbplatskarta utan någon följa. För mer info om denna taktik, kolla in det här inlägget om ingen följer tag. , Lägger till sökord i title-taggen och Meta Tags: Det är självklart att alla dina titeltaggar måste vara unikt och innehålla produktens namn. Detta är dock inte tillräckligt. Skapa ett extra fält i din produkt databas där du kan lägga alternativa SEO sökord. Sedan har dessa sökord visas i title-taggen för varje produktsida. Till exempel, när du kommer förmodligen aldrig att ranka en hög volym sökord som Christian T-tröjor, kan du ha en chans på ranking för Cool Christian T-shirts om du lägger till dessa fraser till titeln taggen. , Inre Kontextuell Länka: Länk till dina viktiga produktsidor internt från en icke navigering länk. Till exempel kanske du vill skapa ett nyckelord rik länk i produktbeskrivningen för en produkt länkar till en annan produkt sida. , Jag hoppas du hittar dessa förslag användbart. För mer näthandelswebbplats tips. Justin Palmer är ägare PalmerWebMarketing och webbplatsen administratör för C28, som säljer kristen kläder, t-shirts, och Christian Teen julklappar.

No comments:

Post a Comment