Friday 1 June 2012

Canon Vixia HF200 HD videokamera recension

När du letar efter en videokamera för speciella tillfällen, det finns ingen anledning bör du någonsin titta förbi Canon VIXIA HF200 HD videokamera från Vixia serien. Spela in videoklipp med HF200 gör nybörjare videofilmare ser ut som experter. Den har hållbarhet och stil som Canon produkter är välkända. Det är ett pålitligt val för att producera högkvalitativa inomhus och utomhus Hi-Def videor. Videokameran är bärbara, vilket gör inspelning evenemang som bröllop, födelsedagsfester, graderingar och konserter enklare och roligare och enklare.

Som med alla Canons produkter, kvalitet och funktionalitet på en topp betyg. Men HF200 har vissa egenskaper som ökar klyftan mellan sina konkurrenter. Den har 15x optisk zoom som inte påverkar kvaliteten på videor. Med den sortens zoom det gör alla omständigheter verkar som om du sitter på första raden. Videon kvalitet är vacker på alla TV-skärmar, från LCD till Toshiba. Med sin kompakta storlek men kraftfull förmåga, är det svårt att tro det pris jämför med liknande Videokameror av lägre kvalitet. The HF200 är också utrustad med en optisk bildstabilisator som ger en välbehövlig funktion för dem kamera innehavare med en relativt skakig hand vid inspelningen. Videokameran ger grundläggande användarvänlig programvara som gör uppladdning och redigering lättare.

Den lätta ergonomiska designen passar bekvämt i handen, vilket frigör dig från stam och obehag. Den är utrustad med en kraftfull stereo mikrofon som kan plocka upp de minsta ljud. Den har en tillfredsställande manuell fokusering och dess exponering kontroll underverk. Med en imponerande digital zoom på 300x och en optisk zoom på 15x är HF200 Canon definitivt värt investeringen. Jämfört med andra videokameror med sin zoom kvaliteter, är det nästan halva priset med matchande funktionalitet.

The HF200 Canon är utrustade med många positiva egenskaper, men som med alla produkter som det har sina brister. Det samlade resultatet av videokameran är bra, men en bredare vinkel kapacitet skulle göra inspelningsprocessen roligare. Ett litet problem som verkar plåga alla videokameror är den kvalitetsnivå i svagt ljus, och även denna kamera har en hög kvalitet rating den saknar en ödmjuk tänd inställning.

Även om programvaran som är användarvänlig, ger det inte behövs effektivitet. Den saknar sort med sin redigering och ger bara möjlighet att överföra video med några enkla redigeringsmöjligheter. Andra brister inkludera svårighet med att använda inspelningsknappen, eftersom det inte kommer levereras med en fristående laddare. Dessutom accepterar det bara klass 4 och klass 6 i de högre prisklasserna SD-kort.

Med HF200 Canon videokamera får du en högkvalitativ bild och oklanderlig resultat. De många funktioner den besitter kommer att hålla er nöjda med dess konsistens. The HF200 kommer att göra varje tillfälle ännu mer minnesvärd. Det ger dig också möjlighet att gå tillbaka och titta på de speciella händelser i premier HD-kvalitet.

När du letar efter en kamera som ger mer än vad du behöver för en skön pris, ser längre än HF200 Canon Vixia.

No comments:

Post a Comment