Tuesday 5 June 2012

D Flawless Diamonds

Förstora ImageHave du någonsin undrat hur den bästa typen av diamanter är? Nå, är svaret i de egenskaper hos en diamant. Både färgen på en diamant, det vill säga den vithet och även tydligheten i en diamant kan variera mycket kraftigt. När en diamant av högsta möjliga färg också har högsta möjliga tydlighet är det kallas D färg och Flawless eller D Flawless. Om du letar efter de bästa diamant så är det. Förutsatt att diamanten är skuren fint med en mycket bra polska och mycket bra symmetri, så är detta förmodligen den bästa möjliga. Dessa diamanter är generellt alla certifierade i ett laboratorium och kommer med ett papper, ett intyg som bares all relevant information.

Eftersom diamant är den bästa möjliga färgen, när den placeras bredvid en lägre färg diamant, verkar det vara märkbart vitare i färgen. Diamanter som ligger över en J färg i allmänhet är vitt till utseendet, men det finns många grader av vithet. Nedan J färg, diamanter få en nyans av gult oftast som fördjupar vidare längs alfabetet.

Lösa diamanter i allmänhet ses på ett vikt bit vitt kort, upp och ner. Sett i sidled, är det möjligt för ett par utbildade ögon att döma skuggan av vithet. Prov stenar som har pre-klassificerade används ofta som en källa för jämförelse.D Flawless diamanter är mer sällsynta än lägre färg och diamanter klarhet och de prissätts därefter.

Klarheten i diamanten, är felfri innebär att det inte finns några märken i stenen. Normalt, små märken eller inneslutningar är närvarande, som, beroende på koncentrationen kommer att påverka passagen av ljus. Ju mindre inneslutningar, desto större branden. Under förutsättning att proportionerna av diamant är bra (cut) en ren diamant kommer att gnistra med stor intensitet. En kombination av dessa egenskaper, som alla börjar med bokstaven C (kallas de 4 C: s) göra alla upp värdet av en diamant - Färg, klarhet, i bitar, och karatvikt.

Priset på en D Flawless diamant kan variera beroende på andra faktorer som nämns som proportioner och symmetri. Det är dock möjligt att hitta sådana stenar till mycket rimliga priser i dessa dagar. Det är alltid klokt att köpa från en känd källa dock, så kom ihåg att kontrollera om organisationen är en del av en yrkesorganisation som den brittiska juvelerare Association i Storbritannien. Så vad vikter finns det? Allmänhet bara stenar över 30-40pts är certifierade men det är möjligt att köpa D Internt Flawless diamanter från en kvarts karat (0.25cts) uppåt. Priserna kan variera beroende på form av diamant. Princess nedskärningar, till exempel, är ofta lite billigare än runda brilliant cut diamanter. Anledningen är att det är mindre avfall när rådiamanter kapas.

Försök att hitta diamanter som är klassificerade bra eller bättre på certifikatet för proportioner och finish (och i förekommande fall cut grade) D felfria diamanter finns i mindre storlekar, men är vanligtvis inte ha ett medföljande certifikat. Ofta mindre smycken använda hög diamanter kvalitet, och så det finns en efterfrågan på mindre stenar som ska sågas. Ett smycke kan ha mindre diamanter som tillsammans med större diamant, som i fallet med axeln diamanter på några förlovningsringar.

Om du letar efter D Flawless diamanter och är shopping för förlovningsringar, kommer vissa guldsmeder ge den färdiga ringen för dig. För att hela paketet, varför inte överväga Platinum att gå med din D Flawless diamant. En sådan sten satt i ett platina förlovningsring är förmodligen den bästa allround kvalitet du kan hitta i en förlovningsring.

För att hjälpa dig i ditt sökande efter D Flawless förlovningsringar har vi lämnade en del uppgifter i slutet av den här artikeln för dig att titta på. Dessa länkar ger dig mer information om certifikat och ger exempel på de bästa priserna hittar du på D Flawless diamanter. Finns i en rad olika metaller, inklusive 18ct vitguld, 18ct White Gold och Platinum, dessa ringar innehåller den vitaste, renaste diamanter tillgängliga. Om du vill ha det bästa sedan D Flawless diamanter är för dig.

No comments:

Post a Comment